Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Geleceğin otobüsünü Bursa’da üretecek

KURTUVAZ

Level 5
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Fahri Üye
TM Üye
Katılım
14 Ağu 2018
Konular
377
Mesajlar
715
Online süresi
23h 56m
Reaksiyon Skoru
194
Altın Konu
1
TM Yaşı
7 Yıl 9 Ay 25 Gün
Başarım Puanı
152
MmoLira
837
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Geleceğin otobüsünü Bursa’da üretecek

223


KARSAN, Jest Electric ve Atak Electric'te ortaya koyduğu vizyonu bir adım daha ileriye taşıyarak, geleceğin toplu taşıma araçlarını üretmek için kolları sıvadı. Bu doğrultuda Karsan, ilk etapta Atak Electric üzerinde otonom sürüş çalışmalarına başladı. Karsan'ın Ar-Ge ekibi tarafından gerçekleştirilecek projede, Atak Electric'e Seviye-4 Otonom sürüş özellikleri kazandırılması hedefleniyor. Proje kapsamında ADASTEC ile iş birliği gerçekleştiren Karsan, prototip seviyesindeki ilk Otonom Atak Electric aracını ağustosta tamamlamayı planlıyor.

sabah
 
Paylaşım İçin Teşekkürler
Alıcı Kapasitesi büyük olacakmış
İYİ FORUMLAR DİLERİM
 
Paylaşım İçin Teşekkürler
Alıcı Kapasitesi büyük olacakmış
İYİ FORUMLAR DİLERİM
Bu otobüsün görüntüsünden toplam 20 kişilik olur bence bursada buna benzer karsanın eski modelleri var ayakta yolcu bölgeleri daha geniş Biraz uzatabilseler çok daha iyi olur. Rica Ederim :)
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst