C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

DeathKO Slave Merchant (Köle Pazarı)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cegk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

cegk

Gerçekçi ol, imkasızı iste
Fahri Üye
TM Üye
Konular
748
Çözüm
5
Online süresi
2mo 26d
Reaksiyon Skoru
514
Altın Konu
37
TM Yaşı
16 Yıl 11 Ay 23 Gün
Başarım Puanı
272
MmoLira
2,333
DevLira
12
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Slave Merchant Sistemi
----------------------------
Slave Merchant Scroll ;

* Store'da 10 Adedi 29 CashPoint Olarak Satılmaktadır.
* Slave Merchant Scroll : Slave Merchant Kurmanızı Sağlar.
Item-Gorunumu.png

* Skillbarınıza Koyup Scrollu Basabilirsiniz.
Skill-Bar-Gorunumu.png

* Slave Merchant Scrollu Bastığınızda Kum Saatinin Yanında Slave Merchant Simgesi Görünecektir.
Slave-Merchant-Pencere-Simgesi.png

* Slave Merchant Simgesine Tıklanıldığında Slave Merchant Penceresi Açılır.
Slave-Merchant-Penceresi.png

* Slave Merchant Scroll Her Basıldığında 60 Dakika Vermektedir, Tekrar Basılması Durumunda Mevcut Süresine +60 Dakika Daha Ekler.
Slave-Merchant-Penceresi.png

Slave-Merchant-Penceresi2.png

Sell Pazar ;

* Normal Pazar Kurma Ekranından, Pazarınızı Kurarken, Slave Merchantı Seçerseniz Slave Merchant Olarak Kurar.
Pazar-Secme-Ekran.png

Pazar-Acma-Ekran.png

* İtemlerinizi Pazara Koyduktan ve Onayladıktan Sonra İtemlerinizi Sizden Alır ve Sizin Görünümüzde "[Slave]NICK" Adında "Premium Merchantlı(8 Kutulu)" Oyuna Köle Atar.
Sell-Slave-Merchant.png

* Köle İtem Satışı Yaptığında Sahibi Oyunda ise Parasını Hemen Alırsınız.
Sell-Slave-Merchant-Item-Sat-1.png

Sell-Slave-Merchant-Item-Sat-2.png

* Kölenin Pazarına Bakmanın Yanı Sıra Slave Merchant Penceresi'nden ve "User Info" Baktığınızda, Size Henüz Verilmemiş Para Var ise Satılan İtemlerin Parasını ve Satışta Olan İtemleri Görebilirsiniz.
Slave-Merchant-Penceresi-Detay.png

Sell-Slave-Merchant-User-Info.png

* Slave Merchant Penceresinden Close Yapmanız Durumunda Köleniz Çıkar, Geri Kalan İtemlerinizi Varsa Paranızı İade Alırsınız.
Sell-Merchant-Yeniden-Pazar-Kapatma.png

Buy Pazar ;

* Normal Buy Pazar Kurma Ekranından, Pazarınızı Kurarken, Slave Merchantı Seçerseniz Slave Merchant Olarak Kurar.
Buy-Pazar-Acma-Ekrani.png

* Almak İstediğiniz İtemlerinizi Pazara Koyduktan ve Onayladıktan Sonra Parayı Sizden Alır ve Sizin Görünümüzde "[Slave]NICK" Adında Oyuna Köle Atar.
Buy-Slave-Merchant.png

* Köle İtem Alımı Yaptığında Sahibi Oyunda ise İtemi Hemen Alırsınız.
Buy-Slave-Merchant-Item-Alm.png

* Kölenin Pazarının Slave Merchant Penceresinden Alınan(Aranan) İtemleri ve Kalan Parayı Görmenin Yanı Sıra "User Info" Baktığınızda, Size Henüz Verilmemiş İtemleri Görebilirsiniz.
Buy-Slave-Merchant-User-Info.png

* Slave Merchant Penceresinden Alıma Koyduğunuz İtemleri ve Kalan Paranızı Görebilirsiniz.
Slave-Merchant-Penceresi-Buy.png

* Slave Merchant Penceresinden Close Yapmanız Durumunda Köleniz Çıkar, Paranızı Varsa Alınan İtemleri İade Alırsınız.
Sell-Merchant-Yeniden-Pazar-Kapatma.png

Sıkça Sorulan Sorular(Sell) ;

Soru : Oyuna Girdiğimde, Kölem İtem Satışı Yapıyorken Satılan İtemlerin Parası Ne Olacak ?
Cevap : Oyuna Giriş Sağladığınızda Satılan İtemlerin Parası Size Verilecektir.

Soru : Scroll Sürem Bitti, Kölem Oyundan Çıktı, Satılan ve Kalan İtemler ile Parama Ne Olacak ?
Cevap : Oyuna Girdiğiniz de Kalan İtemleriniz ve Satılan İtemlerinizin Parası Size Verilecektir.

Soru : Inventory'im Dolu Bu Durumda Ne Olacak ?
Cevap : Inventoryiniz Dolu ise InnHostessinize Bakılır Eğer İkiside Dolu ise Her Dakika Yer Açmanız İçin Uyarı Alacaksınız, Yer Açmanız Durumunda, Kalan İtemlerinizi ve Satılan İtemlerin Parasını Alacaksınız.

Soru : Pazarımı Yanlış Kurdum Ne Yapmam Gerek ?
Cevap : Slave Merchant Penceresinden Close Tuşuna Tıklarayak Kölenizi Kapatabilirsiniz, Geri Kalan İtemleriniz ve Satılan İtemlerinizin Parasını Alırsınız.
Sell-Merchant-Yeniden-Pazar-Kurma-tem-adesi.png

Soru : Para Giden(PK, PVP) Bir Bölgede İtem Satışı Gerçekleştiğinde Param Nereye Gider ?
Cevap : Paranız InnHostessinize Gönderilir.

Sıkça Sorulan Sorular(Buy) ;

Soru : Oyuna Girdiğimde, Kölem İtem Alımı Yapıyorken, Alınan İtemler Olacak ?
Cevap : Oyuna Giriş Sağladığınızda Alınan İtemler Size Verilecektir.

Soru : Scroll Sürem Bitti, Kölem Oyundan Çıktı, Alınan İtemler ile Parama Ne Olacak ?
Cevap : Oyuna Girdiğiniz de Alınan İtemler ve Geri Kalan Paranız Size Verilecektir.

Soru : Inventory'im Dolu Bu Durumda Ne Olacak ?
Cevap : Inventoryiniz Dolu ise InnHostessinize Bakılır Eğer İkiside Dolu ise Her Dakika Yer Açmanız İçin Uyarı Alacaksınız, Yer Açmanız Durumunda, Alınan İtemleri ve Geri Kalan Paranızı Alacaksınız.

Soru : Pazarımı Yanlış Kurdum Ne Yapmam Gerek ?
Cevap : Slave Merchant Penceresinden Close Tuşuna Tıklarayak Kölenizi Kapatabilirsiniz, Alınan İtemleri ve Geri Kalan Paranızı Alırsınız.
Sell-Merchant-Yeniden-Pazar-Kurma-tem-adesi.png

Sıkça Sorulan Sorular(Genel)

Soru : Oyundan Çıktığımda Kölem Oyunda mı Olacak ?
Cevap : Evet Köleniz Scroll Süreniz Kadar Oyunda Olacaktır.

Soru : Kölemi Oyundan Nasıl Çıkartabilirim ?
Cevap : Slave Merchant Penceresinden Close Diyerek Çıkartabilirsiniz.
Slave-Merchant-Pencere-Kole-Kapatma-Onayi.png

Soru : Slave Merchant Scroll Bastım fakat Köle Pazarı Kurmadım Köle Pazarı Sürem Ne Olur ?
Cevap : Slave Merchant'ta Sadece Kölenizin Pazarda Kaldığı Süre Düşülür yani 60 Dakikanız Var ise Köle Pazarı Kurmadıysanız 1 Hafta Sonra Girsenizde 60 Dakika Yazacaktır.

Soru : Köleye PM Atılabiliyor mu ?
Cevap : Köleye PM Attığınızda Eğer Kölenin Sahibi Oyunda ise PM Sahibine Yönlendirilecektir.

Soru : Slave Merchant'ı Hangi Bölgelerde Kurabilirim ?
Cevap : Oyun Yönetimin İzin Verdiği Bölgelerde Kurabilirsiniz. ( Mevcut İzin Verilen Bölgeler : Luferson Castle, El Morad Castle, Moradon, Eslant )

Soru : Oyun Yönetim PK/PVP Zonesinde İzin Vermiş ise Köleme Ne Olacak ?
Cevap : Köleniz Hasar Almayacak ve Ölmeyecektir.

Soru : Slave Merchant Scroll Bastım 60 Dakikam Var Pazarı Kurdum ve Çıktım, Kölenin Çıkmasına 20 Dakika Kala Oyuna Girdim, Scrollum Kaç Dakika Gösterecek ?
Cevap : Köle Kaç Dakika Pazar da ise Scroll Zamanınızdan Kölenin Çalışma Süresi Düşecektir ve 20 Dakika Olarak Göreceksiniz.

Soru : Sunucuya Restart Gelmesi Durumunda Köleme Ne Olacak ?
Cevap : Köle Pazarı Kurulmayacaktır, Köle Kaç Dakika Pazar da ise Scroll Zamanınızdan Kölenin Çalışma Süresi Düşecektir.

Soru : Kendi Pazarımdan İtem Çekebilir veya Pazarıma İtem Satabilir miyim ?
Cevap : Hayır, Sistme Buna İzin Vermemektedir.

Soru : Slave Merchantım Varken Kendim Pazar Kurabilecekmiyim Yani 2 Pazar Olabilir mi?
Cevap : Evet Olabilir, Köleniz Sell veya Buy'dayken Siz Sell veya Buy Pazar Kurabilirsiniz.

Soru : Kölem Oyundayken NCS, NTS, Gender ve Job Change İşlemlerini Yapabilir miyim ?
Cevap : Hayır, Malesef Bunun İçin Kölenizi Köle Penceresinden Close Diyip Kapatmanız Gerekmektedir.

Soru : Yan Karakterimiz ile Slave Merchantı Kullanabilirmiyiz ?
Cevap : Yan Karakterlerinizde Slave Merchant Kullanabilir 1 Hesaptan 4 Adet Slave Merchant Açabilirsiniz, 1 Adette Kendiniz Olmak Üzere Toplam 5 Adet Pazar Açılabilir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri