Pardus2 Tanıtım
Merhabalar ;
*Pardus2 KAOS Serverimizi 23 Nisan Saat 19:00'da sizlere sunuyoruz.
*KAOS Serverimizi sizlerin hatıralarına değinecek oyundan zevk almanızı sağlayacak şekilde eskiye özel hazırladık.
*Oyunumuzda Lycan , Simya , Kuşak , Beta ve kemer item/sistemler bulunmamaktadır.
Not: Offline Pazar sistemimiz vardır. Bırakın o işi 7/24 aktif olan sunucularımız halletsin.
*Severimiz 1 levelden başlamakta ve Sınır level 99'da ise sizleri şahane ödüller beklemektedir.
*Başlangıçta 1.level itemler ve 2. seviye oran efsunlar ile başlamaktasınız.
*KAOS'un içinde 99 Levele kadar uzanan soluksuz bir serüven ve serüvenin sonunda Emeğinizin karşılığı yer almaktadır yanlış anlamayın 1 ödülden değil birden fazla ödüllerden bahsediyorum.
*Serverimizde Silahlar ve Zırhlar sadeece bir kademe yükseltilebilmektedir.
*Silah ve Zırh dönüşümleri için İhtiyaç duydugunuz dönüşüm itemlerini Mavi Ejder/Sürgün ve Metinler'den elde edebileceksiniz.
*Lonca Savaşları bir çok kişinin heyecanla katıldığı savaşlar ve Süpriz

Ödüller.
*Serverimizde en kaliteli hile koruma sistemi ve günlük log kontrolleri yapılacaktır.(Log Kontrolleri genellikle hızlı gelişim gösteren hesaplarda yapılacaktır.)
*Destek sistemimiz sorunsuz çalışmaktadır. Sizlerden önerilerinizi, istekleriniz ve şikayetlerinizi bildirmenizi rica ediyoruz.
*Hilesiz, Editsiz, Bugsız, Free ve emek vereceğinize değecek. Aynı zamanda emeklerinize göre ufak ama verebileceğimiz en yüksek ödülleri vereceğiz.
*SİZLERİ SERVERİMİZDE GÖRMEKTEN GURUR VE ONUR DUYARIZ.
#EvdeKal , #SağlıklıYaşa
TANITIM --- Kayıt Ol