C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

GM Arıyorum DEV-GM_AVCİ_DİSCORD_RGM ARANMAKDA

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Orhan Korkmaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 463

Orhan Korkmaz

Level 4
TM Üye
Üye
Konular
96
Online süresi
20d 18h
Reaksiyon Skoru
116
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 10 Gün
Başarım Puanı
131
MmoLira
1,592
DevLira
15
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar 3 aylık zorlu bir sürece girmiş bulunmaktayız. Kaliteli ve güçlü altyapilar kurmak adına sizlere burdan sesleniyorum.

Mevcut sağlam filesimizde bazı düzenlemeleri yapan arkadaşlarımız var , iç düzen npc vs her konuda bilgililer , oyunu hazır eden şey test sürecinde yaşadığı sorunlardır

Burda aradığımız ekip ortamı bu konuları çözüp , testimizi yapıp önümüzdeki alt yapılar hakkında fikir alışverişi yapılacak.
Server ismi hakkıyla beraber şahsıma tescilli bu sebebden , uzun soluklu bir sürece giricez haberiniz olsun.

Oyun alt yapısı 1-120 orta emek files , oyun src ,sağlam o sebebden guzel bir baslangic olucak.

Server'a toplam ihtiyaçları alta belirtiyorum.

Deloper (yazılımcı) 5 kişi alincak.
GM ve AVCİ GM ; 10 kişi oyunda test ve diğer konularda buglarda bize yardımcı olucak. Bu süreçte (deneme süresi olcak ) süre sonunda 2-3 ay sonra gereken arkadaşlar ile ast üst ilişkisinde bir organizasyon olcak. Detayları discord üzerinden konusulcak.

DİSCORD ; yetkilisi 2 sorumlu
3 destek : 5 kişilik kadro ile yardımcı oluncak. ( Oyun açılışına kadar discord düzeni haricinde oyunda bizle beraber fikir alışverişi yapıp ,ilerliyen süreçte kadro değişimi yapabiliriz

RGM ( reklam game master ) 5 kişi arkadaşlar çeşitli forum ve sitelere reklam verilecek ,SMS paketleri ,Facebook ve istgram gibi yerlerden fiyat analizi yapılacak , extra olarak toplam 10 kişilik kadromuzla loncalar la irtibat kurulacak. Bu şekilde temel düzeyde kaliteli user çekmeyi hedefliyoruz .

Yayinci (YouTube , Twitch , dlive , Facebook yayıncı , instgram yayıncı ,özel sitelerde yayıncı ) dostlara da seslenmek istiyorum. Eğer bu tarz bir konuda yayın yapmak isterseniz özelden konuşalım.

3 video çekene Fiyat veya ep konusunda kişiye bağlı ödeme olucaktir.

Özellikle yeni yayın çekenlere güzel hediyeleri düşünüyoruz oyunda rahat bir paket ile keyifli bir yayın sağlayabilir siniz .

Tüm yukarıdaki aranan ihtiyaçlar için aşağıdaki kısmı doldurup özel mesaj ile gönderelim.

Adınız :
Soyadınız :
Yaşınız :
Yaşadığınız Yer :
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :
Günlük Online Süreniz :
Özellikleriniz :
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) :
Diğer / Ek :

Burayı dolduran arkadaşlar ''özel mesaj attım'' diye konuya yazarlarsa takibi daha kolay olucaktir .

Not: sevgi, saygi ve diğer değerleri koruyan tüm okurları bekliyorum projeye .

Sormak istediginiz her şeyi aşağıdan yazarak veya özel mesajla iletebilirsiniz.

+Güncellendi

1 - İsim Soy İsim : Oruç Musa Bağabakan
2 - Yaşınız : 24
3 - Tecrübe Süreniz 2011+
4 - Bildiğiniz Programlar :UnEpk - Server Files - Navicat - Putty -Filezilla
5 - Online Süreniz :8-12 saat arası
6 - Telefon Numaranız ( Geri Dönüş Sağlanacak ) : Lütfen Forumdan P.m Atınız
7 - Daha önce GM'lik yaptınız mı ? Yaptıysanız referanslarınızı yazınız : çok serverde GMlik yaptım en son kendı serverım vardı sonra bir müddet ara verdim
8 - Sizi Neden seçmeliyiz ? : 2011 yılından beri bu oyunun bağımlısı olaak oyunun her özelliğini biliyorum butun programları
9 - Kendinizi Kısaca Tanıtınız : Discord'dan bire bir görüşebiliriz

Olumlu düşünceniz var ise Lütfen Discord'dan ekleyiniz..

Discord Adresim: SkyoQ#3896

YAZIN KONUSALIM

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri