- Konular
- 96
- Online süresi
- 20d 18h
- Reaksiyon Skoru
- 116
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 10 Gün
- Başarım Puanı
- 131
- MmoLira
- 1,592
- DevLira
- 15
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar 3 aylık zorlu bir sürece girmiş bulunmaktayız. Kaliteli ve güçlü altyapilar kurmak adına sizlere burdan sesleniyorum.
Mevcut sağlam filesimizde bazı düzenlemeleri yapan arkadaşlarımız var , iç düzen npc vs her konuda bilgililer , oyunu hazır eden şey test sürecinde yaşadığı sorunlardır
Burda aradığımız ekip ortamı bu konuları çözüp , testimizi yapıp önümüzdeki alt yapılar hakkında fikir alışverişi yapılacak.
Server ismi hakkıyla beraber şahsıma tescilli bu sebebden , uzun soluklu bir sürece giricez haberiniz olsun.
Oyun alt yapısı 1-120 orta emek files , oyun src ,sağlam o sebebden guzel bir baslangic olucak.
Server'a toplam ihtiyaçları alta belirtiyorum.
Deloper (yazılımcı) 5 kişi alincak.
GM ve AVCİ GM ; 10 kişi oyunda test ve diğer konularda buglarda bize yardımcı olucak. Bu süreçte (deneme süresi olcak ) süre sonunda 2-3 ay sonra gereken arkadaşlar ile ast üst ilişkisinde bir organizasyon olcak. Detayları discord üzerinden konusulcak.
DİSCORD ; yetkilisi 2 sorumlu
3 destek : 5 kişilik kadro ile yardımcı oluncak. ( Oyun açılışına kadar discord düzeni haricinde oyunda bizle beraber fikir alışverişi yapıp ,ilerliyen süreçte kadro değişimi yapabiliriz
RGM ( reklam game master ) 5 kişi arkadaşlar çeşitli forum ve sitelere reklam verilecek ,SMS paketleri ,Facebook ve istgram gibi yerlerden fiyat analizi yapılacak , extra olarak toplam 10 kişilik kadromuzla loncalar la irtibat kurulacak. Bu şekilde temel düzeyde kaliteli user çekmeyi hedefliyoruz .
Yayinci (YouTube , Twitch , dlive , Facebook yayıncı , instgram yayıncı ,özel sitelerde yayıncı ) dostlara da seslenmek istiyorum. Eğer bu tarz bir konuda yayın yapmak isterseniz özelden konuşalım.
3 video çekene Fiyat veya ep konusunda kişiye bağlı ödeme olucaktir.
Özellikle yeni yayın çekenlere güzel hediyeleri düşünüyoruz oyunda rahat bir paket ile keyifli bir yayın sağlayabilir siniz .
Tüm yukarıdaki aranan ihtiyaçlar için aşağıdaki kısmı doldurup özel mesaj ile gönderelim.
Adınız :
Soyadınız :
Yaşınız :
Yaşadığınız Yer :
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :
Günlük Online Süreniz :
Özellikleriniz :
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) :
Diğer / Ek :
Burayı dolduran arkadaşlar ''özel mesaj attım'' diye konuya yazarlarsa takibi daha kolay olucaktir .
Not: sevgi, saygi ve diğer değerleri koruyan tüm okurları bekliyorum projeye .
Sormak istediginiz her şeyi aşağıdan yazarak veya özel mesajla iletebilirsiniz.
Mevcut sağlam filesimizde bazı düzenlemeleri yapan arkadaşlarımız var , iç düzen npc vs her konuda bilgililer , oyunu hazır eden şey test sürecinde yaşadığı sorunlardır
Burda aradığımız ekip ortamı bu konuları çözüp , testimizi yapıp önümüzdeki alt yapılar hakkında fikir alışverişi yapılacak.
Server ismi hakkıyla beraber şahsıma tescilli bu sebebden , uzun soluklu bir sürece giricez haberiniz olsun.
Oyun alt yapısı 1-120 orta emek files , oyun src ,sağlam o sebebden guzel bir baslangic olucak.
Server'a toplam ihtiyaçları alta belirtiyorum.
Deloper (yazılımcı) 5 kişi alincak.
GM ve AVCİ GM ; 10 kişi oyunda test ve diğer konularda buglarda bize yardımcı olucak. Bu süreçte (deneme süresi olcak ) süre sonunda 2-3 ay sonra gereken arkadaşlar ile ast üst ilişkisinde bir organizasyon olcak. Detayları discord üzerinden konusulcak.
DİSCORD ; yetkilisi 2 sorumlu
3 destek : 5 kişilik kadro ile yardımcı oluncak. ( Oyun açılışına kadar discord düzeni haricinde oyunda bizle beraber fikir alışverişi yapıp ,ilerliyen süreçte kadro değişimi yapabiliriz
RGM ( reklam game master ) 5 kişi arkadaşlar çeşitli forum ve sitelere reklam verilecek ,SMS paketleri ,Facebook ve istgram gibi yerlerden fiyat analizi yapılacak , extra olarak toplam 10 kişilik kadromuzla loncalar la irtibat kurulacak. Bu şekilde temel düzeyde kaliteli user çekmeyi hedefliyoruz .
Yayinci (YouTube , Twitch , dlive , Facebook yayıncı , instgram yayıncı ,özel sitelerde yayıncı ) dostlara da seslenmek istiyorum. Eğer bu tarz bir konuda yayın yapmak isterseniz özelden konuşalım.
3 video çekene Fiyat veya ep konusunda kişiye bağlı ödeme olucaktir.
Özellikle yeni yayın çekenlere güzel hediyeleri düşünüyoruz oyunda rahat bir paket ile keyifli bir yayın sağlayabilir siniz .
Tüm yukarıdaki aranan ihtiyaçlar için aşağıdaki kısmı doldurup özel mesaj ile gönderelim.
Adınız :
Soyadınız :
Yaşınız :
Yaşadığınız Yer :
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :
Günlük Online Süreniz :
Özellikleriniz :
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) :
Diğer / Ek :
Burayı dolduran arkadaşlar ''özel mesaj attım'' diye konuya yazarlarsa takibi daha kolay olucaktir .
Not: sevgi, saygi ve diğer değerleri koruyan tüm okurları bekliyorum projeye .
Sormak istediginiz her şeyi aşağıdan yazarak veya özel mesajla iletebilirsiniz.
- Konular
- 26
- Online süresi
- 1d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 9 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 99
- MmoLira
- 313
- DevLira
- 0
Özel mesaj attım.
- Konular
- 96
- Online süresi
- 20d 18h
- Reaksiyon Skoru
- 116
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 10 Gün
- Başarım Puanı
- 131
- MmoLira
- 1,592
- DevLira
- 15
+Güncellendi
- Konular
- 105
- Online süresi
- 3h 2m
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 21 Gün
- Başarım Puanı
- 143
- MmoLira
- 139
- DevLira
- 0
1 - İsim Soy İsim : Oruç Musa Bağabakan
2 - Yaşınız : 24
3 - Tecrübe Süreniz 2011+
4 - Bildiğiniz Programlar :UnEpk - Server Files - Navicat - Putty -Filezilla
5 - Online Süreniz :8-12 saat arası
6 - Telefon Numaranız ( Geri Dönüş Sağlanacak ) : Lütfen Forumdan P.m Atınız
7 - Daha önce GM'lik yaptınız mı ? Yaptıysanız referanslarınızı yazınız : çok serverde GMlik yaptım en son kendı serverım vardı sonra bir müddet ara verdim
8 - Sizi Neden seçmeliyiz ? : 2011 yılından beri bu oyunun bağımlısı olaak oyunun her özelliğini biliyorum butun programları
9 - Kendinizi Kısaca Tanıtınız : Discord'dan bire bir görüşebiliriz
Olumlu düşünceniz var ise Lütfen Discord'dan ekleyiniz..
Discord Adresim: SkyoQ#3896
2 - Yaşınız : 24
3 - Tecrübe Süreniz 2011+
4 - Bildiğiniz Programlar :UnEpk - Server Files - Navicat - Putty -Filezilla
5 - Online Süreniz :8-12 saat arası
6 - Telefon Numaranız ( Geri Dönüş Sağlanacak ) : Lütfen Forumdan P.m Atınız
7 - Daha önce GM'lik yaptınız mı ? Yaptıysanız referanslarınızı yazınız : çok serverde GMlik yaptım en son kendı serverım vardı sonra bir müddet ara verdim
8 - Sizi Neden seçmeliyiz ? : 2011 yılından beri bu oyunun bağımlısı olaak oyunun her özelliğini biliyorum butun programları
9 - Kendinizi Kısaca Tanıtınız : Discord'dan bire bir görüşebiliriz
Olumlu düşünceniz var ise Lütfen Discord'dan ekleyiniz..
Discord Adresim: SkyoQ#3896
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)