Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

YARDIMCI OLABİLECEK VARMI ACİLL !!!

mikail07fbvv

Level 1
Üye
Konular
2
Online süresi
81s
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
Başarım Puanı
25
TM Yaşı
6 Yıl 13 Gün
MmoLira
17
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

arkadaşlar metin2 pvp server ln tamamladın uraştın herşeyi sonunda hallettin ama oyuncu yok en iyi reklam verme işini nerden ve bütçcemiz nekadar olmalı ve reklamdan nekadar süre sonra serveri kayıtlara açmalıyım acill iletişime geçicek varmı???

arkadaşlar metin2 pvp server ln tamamladın uraştın herşeyi sonunda hallettin ama oyuncu yok en iyi reklam verme işini nerden ve bütçcemiz nekadar olmalı ve reklamdan nekadar süre sonra serveri kayıtlara açmalıyım acill iletişime geçicek varmı???

Bu sizin hedeflediğiniz oyuncu sayısına göre değişir kimisi 100 online benim için yeterli derken kimisi +500-1000 olmadığı sürece sunucunun yüzüne bakmaz

İyi bir oyun için ben kafadan 5-10 bin diyorum en az

Serveri acmadan son 2 gün kala yap mümkünse hafta sonu akşama denk getir daha iyi olur extradan reklam olarak 100 - 200 tl civarında para ile youtube reklam verebilirsin yada 100 tl facebook instgram gibi yerede reklam verebilirsin kısacası sadece 100 tl bu 3 siteden birine reklam verebilirsin extradan burdada turkmmodada reklam verisen iyi olur kitle sayısı burda bunun üzerine olan kişiler cok o yüzden user cekme ihtimalin yüksek olur

Sana öncelikli tavsiyem metin2 adına işlem yapan yerler. Turkmmo, metin2 siteleri, metin2 alışveriş siteleri.. Sonrasında ise facebook ve instagram öneririm daha ucuz olur, kullanıcı çok çekmesende site hitinde ve sıralamanda bu reklamlar etkili olacaktır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri