HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Cikarlari için kardeş kardeşi öldüren bir dünyada da hak diye birşey var bu devran böyle gitmez bekleyip göreceğizZamanında o kadar milletin hakkına girdi.Zaten en son onu ifşaladılar diye biliyorum el altından millete sattığı epler falan. Eğer bu işe gireceklerse bütün sunucu sahiplerinin ipinin çekilmesi demektir.Derindarbe yüzünden pvp serverlara yoğunlaşacaktırlar.Ortalık karşıacaktır. Zamanında pvpcilere yaptıkları ortada şimdide kendisi pvp server açacakmış.Bu tür bir insana ne denir bilmiyorum.
hocam açsa bile çok şikayet alır açtırmazlar.Çok kişinin emeğini çöp etti.Çok kişeyede yardım yaptı.Parayla banlamarı falan açtığı söyleniyordu.Hepsini ifşalamışlar.Karakter meselisi o kadar millete ahkam kesiyordu pvp serverlarla ilgi şimdide kendisi açıyor.Cikarlari için kardeş kardeşi öldüren bir dünyada da hak diye birşey var bu devran böyle gitmez bekleyip göreceğiz
Diger prim yapan yayıncıya da güvenmiyorum. İfşa işine de inanmıyorum ve gündemi takip ediyorum. herkes prim ugruna devam ediyor ne diyim ki...hocam açsa bile çok şikayet alır açtırmazlar.Çok kişinin emeğini çöp etti.Çok kişeyede yardım yaptı.Parayla banlamarı falan açtığı söyleniyordu.Hepsini ifşalamışlar.Karakter meselisi o kadar millete ahkam kesiyordu pvp serverlarla ilgi şimdide kendisi açıyor.
bilmiyorumda pekte primciliğe benzemiyor adamın yaptıklarına baksana.Diger prim yapan yayıncıya da güvenmiyorum. İfşa işine de inanmıyorum ve gündemi takip ediyorum. herkes prim ugruna devam ediyor ne diyim ki...
Sunucusu Prim yaptıgından doldu taştıbilmiyorumda pekte primciliğe benzemiyor adamın yaptıklarına baksana.
bu prim degilde nedir?Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)