SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Hikaye Ekle

Darbe2 DerinDarbe Pvp Server Açıyor.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HarunKocer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Zamanında o kadar milletin hakkına girdi.Zaten en son onu ifşaladılar diye biliyorum el altından millete sattığı epler falan. Eğer bu işe gireceklerse bütün sunucu sahiplerinin ipinin çekilmesi demektir.Derindarbe yüzünden pvp serverlara yoğunlaşacaktırlar.Ortalık karşıacaktır. Zamanında pvpcilere yaptıkları ortada şimdide kendisi pvp server açacakmış.Bu tür bir insana ne denir bilmiyorum.
Cikarlari için kardeş kardeşi öldüren bir dünyada da hak diye birşey var bu devran böyle gitmez bekleyip göreceğiz

Cikarlari için kardeş kardeşi öldüren bir dünyada da hak diye birşey var bu devran böyle gitmez bekleyip göreceğiz
hocam açsa bile çok şikayet alır açtırmazlar.Çok kişinin emeğini çöp etti.Çok kişeyede yardım yaptı.Parayla banlamarı falan açtığı söyleniyordu.Hepsini ifşalamışlar.Karakter meselisi o kadar millete ahkam kesiyordu pvp serverlarla ilgi şimdide kendisi açıyor.

hocam açsa bile çok şikayet alır açtırmazlar.Çok kişinin emeğini çöp etti.Çok kişeyede yardım yaptı.Parayla banlamarı falan açtığı söyleniyordu.Hepsini ifşalamışlar.Karakter meselisi o kadar millete ahkam kesiyordu pvp serverlarla ilgi şimdide kendisi açıyor.
Diger prim yapan yayıncıya da güvenmiyorum. İfşa işine de inanmıyorum ve gündemi takip ediyorum. herkes prim ugruna devam ediyor ne diyim ki...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)