Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Official Pet Sistemi Client Build Hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jkloman2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 216

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Herkese iyi forumlar arkadaşlar official pet sistemi ekliyorum client de böyle bi hata alıyorum 1 tane konu gördüm fakat ne yapmam gerektiğini tam anlıyamadım açıklayıcı şekilde yazabilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
Adsız.png

Çözüm
Pythonskillpet.cpp ve .h'yi import etmemişsiniz siz onları Source içine eklemişsiniz ama build ederken onun varlığından haberdar olmadığı için onu yok gibi görüyor aynı game src de makefileye eklediğiniz gibi bunuda import etmelisiniz
Teşekkür ederim sorun çözüldü bu hatayı alan arkadaşlar @atakanbakir arkadaşın dediğini yaparsa sorunları çözülücektir.
Herkese iyi forumlar arkadaşlar official pet sistemi ekliyorum client de böyle bi hata alıyorum 1 tane konu gördüm fakat ne yapmam gerektiğini tam anlıyamadım açıklayıcı şekilde yazabilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.Ekli dosyayı görüntüle 10032

Pythonskillpet.cpp ve .h'yi import etmemişsiniz siz onları Source içine eklemişsiniz ama build ederken onun varlığından haberdar olmadığı için onu yok gibi görüyor aynı game src de makefileye eklediğiniz gibi bunuda import etmelisiniz

Teşekkür ederim sorun çözüldü bu hatayı alan arkadaşlar @atakanbakir arkadaşın dediğini yaparsa sorunları çözülücektir.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri