HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Hello, I have problem with split inventory (special inventory), when i refine item with item which in split inventory, i can refine item if have half of what need items. Ex: I refine item ID 277 and need for refine item: 27992 x20(i check in refine_proto), and in split inventory I have 27992 x10, and it will refine up.. Where have check for count items in refine? In over9refine.cpp i cannot found any mistake.
TR:
Merhaba, bölünmüş envanter (özel envanter) ile ilgili sorunum var, bölünmüş envanterde öğe ile öğeyi rafine ettiğimde, öğelere ihtiyaç duyulan şeyin yarısı varsa öğeyi rafine edebilirim. Örn: 277 no'lu ürünü rafine ediyorum ve rafine ürüne ihtiyacım var: 27992 x20 (refine_proto'da kontrol ediyorum) ve bölünmüş envanterde 27992 x10 var ve rafine edilecek .. Rafine sayım öğelerinin nerede kontrolü var? in over9refine.cpp herhangi bir hata bulamadım.
TR:
Merhaba, bölünmüş envanter (özel envanter) ile ilgili sorunum var, bölünmüş envanterde öğe ile öğeyi rafine ettiğimde, öğelere ihtiyaç duyulan şeyin yarısı varsa öğeyi rafine edebilirim. Örn: 277 no'lu ürünü rafine ediyorum ve rafine ürüne ihtiyacım var: 27992 x20 (refine_proto'da kontrol ediyorum) ve bölünmüş envanterde 27992 x10 var ve rafine edilecek .. Rafine sayım öğelerinin nerede kontrolü var? in over9refine.cpp herhangi bir hata bulamadım.