Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Cevaplandı İmza sınırı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan therasmus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 165
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Herhangi bi konuya giriyorum adam imzasına destan yazmış 2 tane kocaman resim 1 tane youtube videosu. o kadar karma karışık bi durum oluyor ki asıl içerik arada kaybolup gidiyor. göz zevki için de çok kötü bi durum. bunun bi sınırı olması gerekmiyor mu? forum içi aşırı karışıklığa neden olduğunu düşünüyorum konu okuyasım gelmiyor.

Çözüm
limit olmasına rağmen bunun fazla olduğunu düşünüyorum. r10.net ya da wmaracı forumunu örnek verebilirim. ben insanların yazdığı yorumu görebilmek emek harcıyorum resmen + kotadan yiyor resimler sayfaların yüklenme süresi gecikiyor. en azından üyelerin imzaları gizle gibi bi ayar imkanı verilmesini gerektiğini düşünüyorum. eminim bu konudan benim ki muzdarip çok insan vardır. forum çok karma karışık geliyor.
Merhaba,

İmza için beli bir yazı sınır limiti beli bir görsel ekleme ve video linki ekleme limiti mevcuttur zaten. Yalnız kullanıcılara bunları daha kısa ekleyiniz diyemeyiz bu nedenle beli sınır ve limit aşımında sistem otomatik engel koyuyor işte yazım limiti bu kadar medya linki limiti yada görsel limiti bu kadar olmalı diye. Bunun dışında kullanıcılara tanınmış limit kadar yazı ekleme görsel veya video ekleme hakkına sahiptir bu nedenle farklı bir engel koyulamaz.

limit olmasına rağmen bunun fazla olduğunu düşünüyorum. r10.net ya da wmaracı forumunu örnek verebilirim. ben insanların yazdığı yorumu görebilmek emek harcıyorum resmen + kotadan yiyor resimler sayfaların yüklenme süresi gecikiyor. en azından üyelerin imzaları gizle gibi bi ayar imkanı verilmesini gerektiğini düşünüyorum. eminim bu konudan benim ki muzdarip çok insan vardır. forum çok karma karışık geliyor.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri