Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhabalar arkadaşlar yansıtma sisteminde kostümlerde yansıtılabiliyormuş aslında yazılan kodlara bakınca böyle bir durumun olmaması gerekiyor çünkü "CHARACTER::AddClMaterial" içerisine bakınca çok net anlaşılabiliyorki ITEM_COSTUME Flag'ı engellenmiş fakat aynı blogta engelin biraz üstünde ;
Boyle bir kod yazılmış kodun açılımını anlatayım size kısaca ;
Bu kodların altında ise şoyle bir ibare var
Yani burdada diyorki eğer "ITEM_COSTUME" ise işlemi durdur şu yazıyı yazdır vs.
Benim demek istediğim arkadaşlar forumda güzel şeyler paylaşıldığı gibi çok mantıksızda şeyler paylaşıyor birşey eklersen direk kopyala yapıştır değilde bu adam bunu neden buraya eklemiş bu ne işe yarıyor tarzında düşünerek eklerseniz daha mantıklı işler yapmaya başlarsınız yoksa hem boşa kürek çekmiş olursunuz hemde Şafak Sezerin dediği gibi "Uğraşma kanka manyak olursun bak" kelimesinin söylenen kişisi olursunuz.
Fixe Gelecek Olursak
ITEM_COSTUME'yi çıkarın içinden.
Kod:
if ((pkItem->GetType() != ITEM_WEAPON) && (pkItem->GetType() != ITEM_ARMOR) && (pkItem->GetType() != ITEM_COSTUME))
{
ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, LC_TEXT("[Transmutation] This item cannot be transmuted."));
return;
}
Kod:
!= ITEM_WEAPON : Silah DEĞİLSE
!= ITEM_ARMOR : Zırh DEĞİLSE
!= ITEM_COSTUME : Kostüm DEĞİLSE
ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, LC_TEXT("[Transmutation] This item cannot be transmuted.")); : Bunu yazdır.
return; İşlemi sonlandır.
Kod:
else if (pkItem->GetAntiFlag() ==COSTUME_WEAPON
bStop = true;
Benim demek istediğim arkadaşlar forumda güzel şeyler paylaşıldığı gibi çok mantıksızda şeyler paylaşıyor birşey eklersen direk kopyala yapıştır değilde bu adam bunu neden buraya eklemiş bu ne işe yarıyor tarzında düşünerek eklerseniz daha mantıklı işler yapmaya başlarsınız yoksa hem boşa kürek çekmiş olursunuz hemde Şafak Sezerin dediği gibi "Uğraşma kanka manyak olursun bak" kelimesinin söylenen kişisi olursunuz.
Fixe Gelecek Olursak
Kod:
if ((pkItem->GetType() != ITEM_WEAPON) && (pkItem->GetType() != ITEM_ARMOR) && (pkItem->GetType() != ITEM_COSTUME))
Oğuz Sana Zahmet dostum Silah Kostümü Buguda Vardı Onada Bakarmısın Rica etsem Yayı Bıcak Yansıta biliyorsun bi Ara Cevap Bölümünde baya Kişi O Sorunun Fixini Aramıştı KONU Ve Kanıt
Son düzenleme:
Merhabalar arkadaşlar yansıtma sisteminde kostümlerde yansıtılabiliyormuş aslında yazılan kodlara bakınca böyle bir durumun olmaması gerekiyor çünkü "CHARACTER::AddClMaterial" içerisine bakınca çok net anlaşılabiliyorki ITEM_COSTUME Flag'ı engellenmiş fakat aynı blogta engelin biraz üstünde ;
Kod:if ((pkItem->GetType() != ITEM_WEAPON) && (pkItem->GetType() != ITEM_ARMOR) && (pkItem->GetType() != ITEM_COSTUME)) { ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, LC_TEXT("[Transmutation] This item cannot be transmuted.")); return; }
Kod:!= ITEM_WEAPON : Silah DEĞİLSE != ITEM_ARMOR : Zırh DEĞİLSE != ITEM_COSTUME : Kostüm DEĞİLSE ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, LC_TEXT("[Transmutation] This item cannot be transmuted.")); : Bunu yazdır. return; İşlemi sonlandır.
Kod:else if (pkItem->GetAntiFlag() ==COSTUME_WEAPON bStop = true;
Fixe Gelecek Olursak
Kod:if ((pkItem->GetType() != ITEM_WEAPON) && (pkItem->GetType() != ITEM_ARMOR) && (pkItem->GetType() != ITEM_COSTUME))
![]()
Paylaşım için teşekkürler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)