xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

DERİNDARBE PVP AÇIYOR!

5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

game forgede oyunun içine etti burda kim gelecek acaba oyununa :) bu şimdi game forgeden orjinal server dosyalarınıda almıştır :D

Son düzenleme:
game forgede oyunun içine etti burda kim gelecek acaba oyununa :) bu şimdi game forgeden orjinal server dosyalarınıda almıştır :D
GM dışında bir yetkisinin olduğunu düşünmüyorum. yani yazılımsal açıdan bir erişimi yoktur. GM ile ilgili yetkileri vardır sadece yetki verme banlama vs. çünkü nesne marketi direkt almanya yönetiyordu. o kısım zor.

GM dışında bir yetkisinin olduğunu düşünmüyorum. yani yazılımsal açıdan bir erişimi yoktur. GM ile ilgili yetkileri vardır sadece yetki verme banlama vs. çünkü nesne marketi direkt almanya yönetiyordu. o kısım zor.
Benim anlamadığım pvplere savaş açan kendi şimdi kendisi PVP açıyor. Gameforge yerınde olsam izin vermem.

Benim anlamadığım pvplere savaş açan kendi şimdi kendisi PVP açıyor. Gameforge yerınde olsam izin vermem.
aslında sorun burada.. pvp sunuculara karşıyız dediler. yasal bir yaptırım dahi yapamadılar. gameforge bu konuda ne yol izleyeceğiz görürüz yakında ,ama metin2 berbat eden insanları pvp mecbur bırakan bir adamın serveri ne kadar tutar bilemiyorum.

aslında sorun burada.. pvp sunuculara karşıyız dediler. yasal bir yaptırım dahi yapamadılar. gameforge bu konuda ne yol izleyeceğiz görürüz yakında ,ama metin2 berbat eden insanları pvp mecbur bırakan bir adamın serveri ne kadar tutar bilemiyorum.
Bende ondan bahsediyorum bizi oyundan soğuttu şimdi kaldı ergenlerle oyunda şimdide oyunu zaten pvpye cevirdiler. Ama nafile her gecen gün oyuncu kaybetti gameforge hepsinin fişini çekti görevlerinden aldı istifa bahane işlerine son verildi

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri