C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

DERİNDARBE PVP AÇIYOR!

5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

valla 4 gözle bekliyorum :D

ben yine söylüyorum gözdağı için bu murat günhan (derindarbe) canını yakacaklar gameforge bu riske kesinlikle girip şirketinin ölmesini istemez çünkü edilee gerçekleri açıkladı sadece Turkey (edilenin ismiyle açtıkları) serverden 11trilyon tl kazanmışlar ve 2trilyonunu edileeye verme sözü vermişler ve vermemişler kadirland videosunda görebilirsin

kesinlikle gameforge son kozlarını bu adamların üzerine oynayacak eğer ki oynamaz ise gameforge metin2den kazanıyor zaten iflasa gider
bunu göz önüne alamaz ben heyecanla izlyeceğim :D

Gameforge dediğin firmanın kendi yaptığı ve satın aldığı yüzlerce oyunu ve milyonlarca oyuncusu var yani metin2 'den batsa çok mu canları yanar tabiki 'de yanmaz derindarbenin server açmasını vede kendisini emin olun kaile bile almıyacaklar gameforge'nin sadece oyunu Türkiye'e bağlı değil her ülkede metin2 sunucuları var ahmet olmaz veli olur daha düne pvp sw'ler kapanacak orjinali varken sahtesini niye oynuyorlar diyen kişiler bugün tükürdüğünü yalıyor bu günleride görmek gerçekten içler acısı güzelim oyun nerden nereye geldi :)

Yavaş dön derin darbe 😂

Hayırlısı olsun

Kuyruk acısını birilerinden çıkartmak istiyor fakat nafile.Ömrü ve hayatı Pvp Serverleri kötüleyip yasal olmadıgını anlatmakla geçti görelim bakalım derindarbe :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri