- Konular
- 9
- Online süresi
- 36s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 30
- TM Yaşı
- 6 Yıl 9 Gün
- MmoLira
- 20
- DevLira
- 12
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar
4 aylık 10 gb ramli sunucu satılıktır ( Oyuncu kapasitesi ortalama rakamlarla hesaplanmıştır : 3000k olarak belirlenmiştir ) Diğer firmalar gibi 5k 10klar hikayedir
Piyasada ücretli satılan +400 tllik admin panelini mevcuttur. ( direk oyuna müdale edebilir herşeyi ordan halledebiliyorsunuz )
RinaMt2 tarzı filesten mevcuttur. ( 6ch aynı anda açabilirsiniz hiç bir sorun çıkamıyor denendi !! )
Sitesi vb herşey hazırdır ( ücretli panellerden yüklüdür ) + ( SSL Sertifikası mevcuttur ) + ( 40a yakın tema bulunmaktadır )
Svside + uriel hile koruma sistemi mevcuttur
Özel Forum mevcuttur. ( İstediğiniz gibi düzenlebildiğiniz bir panelinizde mevcut )
Serverle alakalı bütün bilgiler + Siteyle alakalı bütün bilgiler mevcuttur. ( Herşeyine birebir kendiniz müdahale edebilirsiniz )
Ekstra olarak standart Oyun Yönetim paneli ve Website yönetim panelinizde mevcuttur.
Ücretlii Autopack bulunmaktadır.
4 aylık 10 gb ramli sunucu satılıktır ( Oyuncu kapasitesi ortalama rakamlarla hesaplanmıştır : 3000k olarak belirlenmiştir ) Diğer firmalar gibi 5k 10klar hikayedir
Piyasada ücretli satılan +400 tllik admin panelini mevcuttur. ( direk oyuna müdale edebilir herşeyi ordan halledebiliyorsunuz )
RinaMt2 tarzı filesten mevcuttur. ( 6ch aynı anda açabilirsiniz hiç bir sorun çıkamıyor denendi !! )
Sitesi vb herşey hazırdır ( ücretli panellerden yüklüdür ) + ( SSL Sertifikası mevcuttur ) + ( 40a yakın tema bulunmaktadır )
Svside + uriel hile koruma sistemi mevcuttur
Özel Forum mevcuttur. ( İstediğiniz gibi düzenlebildiğiniz bir panelinizde mevcut )
Serverle alakalı bütün bilgiler + Siteyle alakalı bütün bilgiler mevcuttur. ( Herşeyine birebir kendiniz müdahale edebilirsiniz )
Ekstra olarak standart Oyun Yönetim paneli ve Website yönetim panelinizde mevcuttur.
Ücretlii Autopack bulunmaktadır.
- Konular
- 78
- Online süresi
- 2g 49352s
- Reaksiyon Skoru
- 51
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 149
- TM Yaşı
- 14 Yıl 7 Ay 12 Gün
- MmoLira
- 2,477
- DevLira
- 0
İletişim bilgilerini alabilir miyim ?
- Konular
- 9
- Online süresi
- 36s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 30
- TM Yaşı
- 6 Yıl 9 Gün
- MmoLira
- 20
- DevLira
- 12
live:.cid.41ff5631452631fd skype adresinden yada mailden iletişime geçebilirsiniz.
mustafadikiciofficial@gmail.com
mustafadikiciofficial@gmail.com
Son düzenleme: