ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Mezuhost ve diğer tavsiyeler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kilimcim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

kilimcim

Level 1
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Üye
Konular
5
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
6 Yıl 1 Ay 25 Gün
Başarım Puanı
20
MmoLira
34
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar iyi forumlar,
Yeni bir metin2 sunucusu açmayı düşünüyorum bu konu ve piyasası hakkında maalesef bilgim yok denecek kadar az ama sanırım riske edip deneyerek göreceğim olup olmayacağını fakat bazı sorunlarım var. İnternette bir çok sunucu pazarlayan site var ama hemen hemen hepsi hakkında çeşitli şikayetler var. Şuana kadar en güvenilir gördüğüm mezuhost oda daha önce açılmış konulardan kaynaklı ama ben yinede güncel bir konu açıp fikrinizi almak istedim.
Öncelikle mezuhost nasıldır, güvenilir mi
Ya da önerebileceğiniz başka firmalarda var mı? Önceliğim güvenilir ve müşteriyle her zaman ilgili olması(parayı alana kadar değil)
Şimdiden hepinize teşekkür ederim.

Arkadaşlar iyi forumlar,
Yeni bir metin2 sunucusu açmayı düşünüyorum bu konu ve piyasası hakkında maalesef bilgim yok denecek kadar az ama sanırım riske edip deneyerek göreceğim olup olmayacağını fakat bazı sorunlarım var. İnternette bir çok sunucu pazarlayan site var ama hemen hemen hepsi hakkında çeşitli şikayetler var. Şuana kadar en güvenilir gördüğüm mezuhost oda daha önce açılmış konulardan kaynaklı ama ben yinede güncel bir konu açıp fikrinizi almak istedim.
Öncelikle mezuhost nasıldır, güvenilir mi
Ya da önerebileceğiniz başka firmalarda var mı? Önceliğim güvenilir ve müşteriyle her zaman ilgili olması(parayı alana kadar değil)
Şimdiden hepinize teşekkür ederim.

Gözün kapalı güvenebilirsin, işlerinde çok iyiler sunucu hizmetleri vs şuan piyasanın en iyisi diyebilirim.

tamamdır çok teşekkür ederim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri