Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Files Kurulumunda Sorun Yaşıyorum Acil destek lazim

Sempre

Level 1
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Üye
Konular
3
Online süresi
1806s
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
Başarım Puanı
42
TM Yaşı
6 Yıl 9 Gün
MmoLira
29
DevLira
3

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

İYİ GÜNLER ÖNCELİKLE BEN ARANIZA YENİ KATILDIM BU KONULARDA KENDİMİ GELİŞTİRMEK İSTİYORUM VE SEVDİĞİM FİLES OLAN BESTİA'NIN FİLESİNİ İNDİRMİŞ BULUNMAKTAYIM LAKİN OYUNA GİRECEK DOSYA BULAMIYORUM BİNARY DİYE Bİ DOSYA VE MAKEPACK VE MAKEPACKFUL DİYE DOSYA VAR BUNLARI NEREYE ATMAM LAZIM VE SUNUCUNUN İP LERİNİ NEREYE GİRMEM LAZIM BU KONUDA BENİ BİLGİLENDİRECEK BİRİSİ VAR İSE BEKLİYORUM DÜN GECEDEN BELLİ İZLEDİĞİM VİDEOLARDA ADAMLARIN YAPDIGINI YAPIYORUM LAKİN OLMUYOR BİR TÜRLÜ OYUNA GİRİŞ CLİENTİM OLMADIĞI İÇİN SIKINTI ÇEKİYORUM. İYİ FORUMLAR

Çözüm
Auto Pack işte Bulamıyorum Yani Filesi ı indirdim içlerinde giriş dosyası bulamadım metin2 nin içine atıyorum baska sw yi acıyorum root'u deiştirmeme rağmen yine aynı hatayı alıyorum skypeden görüşelim isterseniz konusarak daha rahat çözülenilir
Yazdım hocam Özel Mesajdan

auto pack kullanıyormusun?

Auto Pack işte Bulamıyorum Yani Filesi ı indirdim içlerinde giriş dosyası bulamadım metin2 nin içine atıyorum baska sw yi acıyorum root'u deiştirmeme rağmen yine aynı hatayı alıyorum skypeden görüşelim isterseniz konusarak daha rahat çözülenilir

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri