Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Source files sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pega6363
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 393

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Herkese İyi günler bir kaç sorum olacaktı yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim..

Sunucu kiralamayı düşünüyorum ve türkmmo sitesindeki bir kaç filesi denemek istiyorum onun içinde sanırım game sourceları derlemek gerekiyormuş bu işlemi firmanın putty ekranında yapabilir miyim?

Forumlarda okudugum kadarıyla ''
Makefile:127: recipe for target 'OBJDIR/OXEvent.o' failed
gmake: *** [OBJDIR/OXEvent.o] Error 127
gmake: *** Waiting for unfinished jobs.... ''

bazı arkadaşlarımız şöyle hatalar alıyormuş o acaba indirdigi dosyalar mı hatalı yoksa kendisi mi yapamamış ben indirsen gerekli şeyleri putty ile kursam yapabilir miyim?

NOT:Metin2 source dosyaları elimde var sadece kurabilecegim sunucu yok.

Çözüm
Herkese İyi günler bir kaç sorum olacaktı yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim..

Sunucu kiralamayı düşünüyorum ve türkmmo sitesindeki bir kaç filesi denemek istiyorum onun içinde sanırım game sourceları derlemek gerekiyormuş bu işlemi firmanın putty ekranında yapabilir miyim?

bazı arkadaşlarımız şöyle hatalar alıyormuş o acaba indirdigi dosyalar mı hatalı yoksa kendisi mi yapamamış ben indirsen gerekli şeyleri putty ile kursam yapabilir miyim?

Önce belirtmeliyim ki...

Önce belirtmeliyim ki standart bilişim makinalarında build işlemi yapamazsınız. Bunun için bilişim ile görüşüp build işlemi yapacağınızı ve build makinaları kiralarsanız ancak o makinalar ile build işlemi yapabilirsiniz.

Sorununuza gelecek olursak,
Build işlemi sırasında sadece hata olarak bunlar mı çıkıyor ? Bunlara ek olarak farklı hata alıyor musunuz ?
Ayrıca hangi vdi'yi kullanıyorsunuz ?

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri