kacaca67 Level 1 Katılım 27 Mar 2020 Konular 3 Mesajlar 13 Reaksiyon Skoru 0 Altın Konu 0 Başarım Puanı 17 TM Yaşı6 Yıl 23 Gün MmoLira 32 DevLira 0 10 Nis 2020 #1 Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA! ARKADAŞLAR SERVERDE GM NİN İTEM YAZMA YETKİSİ OLAMDIĞI HALDE YANDAKİ GM YÖNETİM PANELİNDEN İTEM YOLLAYABİLİYOR BUNU HIZLI BİR ŞEKİLDE HALLEDEBİLECEK VARMI. DOSYAYI PAYLAŞABİLİRİM AYARLAYA BİLECEK VARSA. RESİMDE ATTIM.
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA! ARKADAŞLAR SERVERDE GM NİN İTEM YAZMA YETKİSİ OLAMDIĞI HALDE YANDAKİ GM YÖNETİM PANELİNDEN İTEM YOLLAYABİLİYOR BUNU HIZLI BİR ŞEKİLDE HALLEDEBİLECEK VARMI. DOSYAYI PAYLAŞABİLİRİM AYARLAYA BİLECEK VARSA. RESİMDE ATTIM.
Konu Sahibi Konu Sahibi kacaca67 Level 1 Katılım 27 Mar 2020 Konular 3 Mesajlar 13 Reaksiyon Skoru 0 Altın Konu 0 Başarım Puanı 17 TM Yaşı6 Yıl 23 Gün MmoLira 32 DevLira 0 11 Nis 2020 #11 mustikonar' Alıntı: usr/game/share/locale/turkey/quest dosyası içinde aradığınız dosya mevcut olmalı veya object klasörü Genişletmek için tıkla Çok sağol buldum herhalde yönetici sistemi diye bir dosya var onun içinde oradaki herşey yazıyor silsem sıkıntı olurmu ? Upvote 0 Downvote M mustikonar Level 3 Katılım 14 Tem 2015 Konular 21 Mesajlar 120 Online süresi 3628s Reaksiyon Skoru 7 Altın Konu 0 Başarım Puanı 102 TM Yaşı10 Yıl 9 Ay 11 Gün MmoLira 113 DevLira 3 11 Nis 2020 #12 kacaca67' Alıntı: Çok sağol buldum herhalde yönetici sistemi diye bir dosya var onun içinde oradaki herşey yazıyor silsem sıkıntı olurmu ? Genişletmek için tıkla yedek alarak işlem yapın bir sorun olmayacaktır. Upvote 0 Downvote Önceki 1 2 3 First Önceki 3 of 3 Cevap yazmak için giriş yap yada kayıt ol.
mustikonar' Alıntı: usr/game/share/locale/turkey/quest dosyası içinde aradığınız dosya mevcut olmalı veya object klasörü Genişletmek için tıkla Çok sağol buldum herhalde yönetici sistemi diye bir dosya var onun içinde oradaki herşey yazıyor silsem sıkıntı olurmu ?
M mustikonar Level 3 Katılım 14 Tem 2015 Konular 21 Mesajlar 120 Online süresi 3628s Reaksiyon Skoru 7 Altın Konu 0 Başarım Puanı 102 TM Yaşı10 Yıl 9 Ay 11 Gün MmoLira 113 DevLira 3 11 Nis 2020 #12 kacaca67' Alıntı: Çok sağol buldum herhalde yönetici sistemi diye bir dosya var onun içinde oradaki herşey yazıyor silsem sıkıntı olurmu ? Genişletmek için tıkla yedek alarak işlem yapın bir sorun olmayacaktır. Upvote 0 Downvote
kacaca67' Alıntı: Çok sağol buldum herhalde yönetici sistemi diye bir dosya var onun içinde oradaki herşey yazıyor silsem sıkıntı olurmu ? Genişletmek için tıkla yedek alarak işlem yapın bir sorun olmayacaktır.