Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

GM YETKİLENDİRME

kacaca67

Level 1
Üye
Konular
3
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
Başarım Puanı
17
TM Yaşı
6 Yıl 23 Gün
MmoLira
32
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

ARKADAŞLAR SERVERDE GM NİN İTEM YAZMA YETKİSİ OLAMDIĞI HALDE YANDAKİ GM YÖNETİM PANELİNDEN İTEM YOLLAYABİLİYOR BUNU HIZLI BİR ŞEKİLDE HALLEDEBİLECEK VARMI. DOSYAYI PAYLAŞABİLİRİM AYARLAYA BİLECEK VARSA. RESİMDE ATTIM.

Ekran-Alintisi28a40e5a32fb2faa.png

ARKADAŞLAR SERVERDE GM NİN İTEM YAZMA YETKİSİ OLAMDIĞI HALDE YANDAKİ GM YÖNETİM PANELİNDEN İTEM YOLLAYABİLİYOR BUNU HIZLI BİR ŞEKİLDE HALLEDEBİLECEK VARMI. DOSYAYI PAYLAŞABİLİRİM AYARLAYA BİLECEK VARSA. RESİMDE ATTIM.

Ekran-Alintisi28a40e5a32fb2faa.png

Etkinlik questini atar mısınız kontrol edeyim. Normalde playerların onu görmemesi lazım

Ettkinlik ques tini bilmiyorun ki :) o konuda biraz geriyim sadece hıg wızard yada god yetkisi versem bile yanda o çıkıyor adam /i koduyla birşey alamıyor ama ordan item yolluyor. Bu arada yönetim paneli yazan yerden atıyor

Etkinlik questini atar mısınız kontrol edeyim. Normalde playerların onu görmemesi lazım
Ettkinlik ques tini bilmiyorun ki :) o konuda biraz geriyim sadece hıg wızard yada god yetkisi versem bile yanda o çıkıyor adam /i koduyla birşey alamıyor ama ordan item yolluyor. Bu arada yönetim paneli yazan yerden atıyor

pc.is_gm() şu fonksiyonu kullanmanız gerekiyor. eğer bu fonksiyonları kullanıyorsanız oradaki mesajı oyuncular göremez

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri