Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
güncel
kardeşim sunucu bulursam açmayı düşünüyorum bende bana yardımcı olabilir misin ?hocam öncelikle ben işsizim 7/24 pc başındayım gmliğe de merakım var daha önceden de serverim vardı local server ama şuan daha iyi olabilmek için files düzenliyorum yardım etmemi istersen seve seve ederim hem kendi filesimi düzenler hemde senin serverında sana yardımcı olabilirim elimin altında 2 adet pc bulunuyor sıkıntı olucağını sanmıyorum şimdiden teşekkür ederim olumlu yada olumsuz birşeyler söylersen sevinirim hocam...
1 - İsim Soy İsim : Oruç Musa Bağabakan
2 - Yaşınız : 24
3 - Tecrübe Süreniz 2011+
4 - Bildiğiniz Programlar :UnEpk - Server Files - Navicat - Putty -Filezilla
5 - Online Süreniz :8-12 saat arası
6 - Telefon Numaranız ( Geri Dönüş Sağlanacak ) : Lütfen Forumdan P.m Atınız
7 - Daha önce GM'lik yaptınız mı ? Yaptıysanız referanslarınızı yazınız : çok serverde GMlik yaptım en son kendı serverım vardı sonra bir müddet ara verdim
8 - Sizi Neden seçmeliyiz ? : 2011 yılından beri bu oyunun bağımlısı olaak oyunun her özelliğini biliyorum butun programları
9 - Kendinizi Kısaca Tanıtınız : Discord'dan bire bir görüşebiliriz
2 - Yaşınız : 24
3 - Tecrübe Süreniz 2011+
4 - Bildiğiniz Programlar :UnEpk - Server Files - Navicat - Putty -Filezilla
5 - Online Süreniz :8-12 saat arası
6 - Telefon Numaranız ( Geri Dönüş Sağlanacak ) : Lütfen Forumdan P.m Atınız
7 - Daha önce GM'lik yaptınız mı ? Yaptıysanız referanslarınızı yazınız : çok serverde GMlik yaptım en son kendı serverım vardı sonra bir müddet ara verdim
8 - Sizi Neden seçmeliyiz ? : 2011 yılından beri bu oyunun bağımlısı olaak oyunun her özelliğini biliyorum butun programları
9 - Kendinizi Kısaca Tanıtınız : Discord'dan bire bir görüşebiliriz
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)