shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

COSSACKS BACK TO WAR

ficeone

BİR İŞİ DÜZGÜN HER İŞİ DÜZGÜN...
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Fahri Üye
TM Üye
Konular
331
Çözüm
3
Online süresi
6d 8h
Reaksiyon Skoru
292
Altın Konu
0
TM Yaşı
8 Yıl 10 Ay 15 Gün
Başarım Puanı
209
MmoLira
3,047
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Cossacks-Back-to-War-Cover.png

Gençliğim Oyununa merhaba diyelim 2009-2010 yıllarında Sabahlara kadar Bılgısayar başında oturup oynadıgım oyun ve suanda bıle Tekrar indirip evde canım sıkılan bu karantina gunlerinde Mükemmel bir haz ve strateji geliştirmesi yaşıyorum sabahları sun-tzu Savaş sanatı kitabını okuyup geceleri okuduklarımı uyguladıgım bır oyun şimdi kısa bır youtube vıdeosu bırakarak sizlere oyun içeriğinden bahsetmek istiyorum.

Strateji kategorisindeki oyunlardan rakiplerinden (age of empires... vb ) çok çok eski olmasına rağmen hala ve hala genel olarak daha güzel olan strateji oyunu. genel olarak dememin sebeplerin biri, oyunu oynarken çok yalnız hissediyorsunuz herhangi bir insan sesi yok, bir diğeri, biraz 2 boyutluya kaçıyor. diğerlerinden ayıran kısımlarına gelirsek kültürleri ciddi anlamda detaylıca incelenmiş çok sayıda avrupa ülkesi bulunur. merak etmeyin türkiye var. ülkelerde hiç bir detay es geçilmemiş ve binalar son derece benziyor. oyunda türkiye ve cezayir müslüman dünyasını temsil ettiği için müslüman ülkelerin kültürlerinden serpiştirilmiş durumda. oyunda müslüman ülkeleri eziklemişler ha o dönem gerçekten eziktiler. mi? tartışılır. kasıtım tüm ülkeler çağ atlayabilirken cezayir ve türkiye atlayamıyor. ha bir de ukrayna orası ayrı konu. ayrıca tüm ülkelerin din adamları askerlerin canını 5-7 iyileştirirken müslüman imam 3 iyileştiriyor. ayrıca oyun türkiye'yi topraktan yapılmış binalar ve çöl temasıyla göstererek avrupa'nın türkiye algısını gözler önüne seriyor. tüm bunlara rağmen oyunda türkiye oynanabilir durumda güçlü sipahileri var :))
orjinalinden yüklerseniz emin değilim korsanlarda da oluyor olabilir yükleme çubuğu dolarken bütün ülkelerin sembolik tarihi yapıları yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlar. multiplayer özelliğini denemek nasip olmadı o konuda bilgim yok.

Cossacks-Back-to-War-Screenshots-1.jpg
Cossacks-Back-to-War-Screenshots-2.jpg

Cossacks-Back-to-War-Screenshots-3.jpg

OYUNU DETAYLICA IZLEMEK İÇİN BİRAZ YOUTUBE ARAŞTIRMAMDAN SONRA BU VİDEONUN BAYA İÇERİKSEL OLARAK USTUN OLDUGUNU GORDUGUM İÇİN SİZLERLE PAYLAŞIYORUM.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri