Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Metin2 Temiz Alt Yapı Server Files Önerisi Olan.

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Kendim sıfırdan bi server oluşturmak istiyorum ve başlangıcı yaptım youtubedan metin2arge kanalının videolarını izleyerek yol aldım fakat şuana kadar 2 files indirdim, ikisindede şifre yenileme yerinde videoda anlatıldığı gibi config dosyasında yazan şifreyi kabul etmedi. Ben mi beceremedim yoksa filesdan mı kaynaklı çözemedim. Bu konuda yardımcı olabilecek ya da temiz files bilen varsa konu altında bekliyorum dostlar

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Çözüm
Kendim sıfırdan bi server oluşturmak istiyorum ve başlangıcı yaptım youtubedan metin2arge kanalının videolarını izleyerek yol aldım fakat şuana kadar 2 files indirdim, ikisindede şifre yenileme yerinde videoda anlatıldığı gibi config dosyasında yazan şifreyi kabul etmedi. Ben mi beceremedim yoksa filesdan mı kaynaklı çözemedim. Bu konuda yardımcı olabilecek ya da temiz files bilen varsa konu altında bekliyorum dostlar

Reis dediğin videoya bakarak bende ordan öğrendim o videodaki config kısmı şifreyi vermeyen server files paylaşımları için
bu arkadaşın önerdiği server...

Reis dediğin videoya bakarak bende ordan öğrendim o videodaki config kısmı şifreyi vermeyen server files paylaşımları için
bu arkadaşın önerdiği server filesin şifreleri zaten verilmiş.yani config deki şifreyi yeniden yapmadan verilen şifre ile giriş yapabilirsin ?

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri