Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı OTOPATCHER YARDIMI LÜTFEN!

LaLogo

Level 6
TM Üye
Üye
Konular
96
Çözüm
9
Online süresi
13d 17h
Reaksiyon Skoru
27
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 3 Ay 28 Gün
Başarım Puanı
145
MmoLira
705
DevLira
24
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

serverimde otoatpcer açıldıktan sonra packleri istedikleri gibi değiştirip hile açabiliyorlar.

lütfen yardım edin bu otopatcher sorununu naısl çözebilirim?

.bin dosyasının sonunda ki bin yerine exe yazılırsa zaten otopacksiz client olmuş olur.
Packleri düzenlemek game tarafına bir işlemde bulundurmayacağı için bir hileye sebep vermez. Nasıl bir hileden bahsediyorsunuz ?
packlerimi açıp içindekileri değiştirebiliyorlar. sekmeme, saldırı hızı gibi hileler. otopatchta hepsi var ama güncelleme bitince değiştirilebiliyor. çok garip

packlerimi açıp içindekileri değiştirebiliyorlar. sekmeme, saldırı hızı gibi hileler. otopatchta hepsi var ama güncelleme bitince değiştirilebiliyor. çok garip

Nasıl yapıldığını söyledim .bin zaten sizin clientiniz normalde otopack onu çekiyor mesela metin2.bin ise adını metin2.exe yaparak otopack kullanmadan giriş yapıyorlar. Deneyebilirsiniz sizde. İtem efsunlarını pack üzerinden değiştirmeleri oyuna etki yaratmaz. game tarafındaki efsunlar önemli. pack kısmı görünüşü sağlıyor. Ama yinede ben packlerimi açtırmak istemiyorum derseniz şifreleme yöntemleri var fakat onlar hakkında pek bilgim yok

packlarınızı Foxfs ile kitletirseniz Butür işlemler minimum seviyeye düşecektir.

Nasıl yapıldığını söyledim .bin zaten sizin clientiniz normalde otopack onu çekiyor mesela metin2.bin ise adını metin2.exe yaparak otopack kullanmadan giriş yapıyorlar. Deneyebilirsiniz sizde. İtem efsunlarını pack üzerinden değiştirmeleri oyuna etki yaratmaz. game tarafındaki efsunlar önemli. pack kısmı görünüşü sağlıyor. Ama yinede ben packlerimi açtırmak istemiyorum derseniz şifreleme yöntemleri var fakat onlar hakkında pek bilgim yok
.exe yapmasına gerek bile yok. otopackti açıyor. güncelleme bitince start tuşu gleiyor. starta basmadan packlari değiştirip start diyince hileli packla girmiş oluyor. bu nasıl düzelir??

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri