HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar,
Bu konuyu sitede göremedim. Bende bilmiyordum nasıl olduğunu çünkü sorduğum Türk arkadaşlar SS devilleri $250- $300 arası satılıyor diyorlardı. Halbuki eventten geliyor ve karakter bazlı yani satılmıyor karaktere kilitli.
Çoğu arkadaşında bilgisi yok paylaşayım dedim.
Her sene ocak ayında bir önceki sene harcadığınız silk miktarınca karakterinize puan yükleniyor.
100 SILK = 1 PUAN
199 SILK = 1 PUAN
201 SILK = 2 PUAN
299 SILK = 2 PUAN
Bu bir sene boyunca topladığınız puanlarla ocak ayında gelen silk appreciaton event te lottery şans oyunu oynuyorsunuz.
Kazanabileceğiniz itemlerden en değerli olanları DEVIL SS ( %30 LUK DEVIL ) Ve flag. Bildiğiniz STR INT flagları.
3 Kademe oynanabiliyor oyun,
1. Kademe tek seferde 100 puan harcamak;
Bunu yaparsanız kazanma şansınız 200 kat artıyor.
2. Kademe tek seferde 10 puan harcamak;
Bu kademe de ise 13 kat artıyor şansınız.
3. Kademe tek seferde 1 puan harcamak;
Bu normal olan yani pek çıktığını duymadım.
Oyunu
Bkz.
Oynarken serverınızı ve karakter cinsiyetinizi seçiyorsunuz.
Bu konuyu sitede göremedim. Bende bilmiyordum nasıl olduğunu çünkü sorduğum Türk arkadaşlar SS devilleri $250- $300 arası satılıyor diyorlardı. Halbuki eventten geliyor ve karakter bazlı yani satılmıyor karaktere kilitli.
Çoğu arkadaşında bilgisi yok paylaşayım dedim.
Her sene ocak ayında bir önceki sene harcadığınız silk miktarınca karakterinize puan yükleniyor.
100 SILK = 1 PUAN
199 SILK = 1 PUAN
201 SILK = 2 PUAN
299 SILK = 2 PUAN
Bu bir sene boyunca topladığınız puanlarla ocak ayında gelen silk appreciaton event te lottery şans oyunu oynuyorsunuz.
Kazanabileceğiniz itemlerden en değerli olanları DEVIL SS ( %30 LUK DEVIL ) Ve flag. Bildiğiniz STR INT flagları.
3 Kademe oynanabiliyor oyun,
1. Kademe tek seferde 100 puan harcamak;
Bunu yaparsanız kazanma şansınız 200 kat artıyor.
2. Kademe tek seferde 10 puan harcamak;
Bu kademe de ise 13 kat artıyor şansınız.
3. Kademe tek seferde 1 puan harcamak;
Bu normal olan yani pek çıktığını duymadım.
Oyunu
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
üzerinden oynuyorsunuz. Ocak ayında event geldiğinde site üzerinde sağ tarafta beliriyor.Bkz.
Oynarken serverınızı ve karakter cinsiyetinizi seçiyorsunuz.
Son düzenleme: