SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

ArkadaŞlar acİl yardim bir bakin lutfen.!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erhanabay36
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 315

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadaŞlar ben hamachİlİ local server kurdum ve bİ sorun var herŞey tamam ama navİcatta gmhost a kendİ İpİmİ yaziyorum kaydedİyorum ve gmlİst e gm olcak Çarin ismi vs. Bunlarin hepsİnİ kaydedİyorum sw ye start verİorum connet:oparaİton out tİme 7 kez alt alta gelİnce oyuna gİrİyorum gmlist kaydettİĞİm id Şİfrede:12345 hepİmİz bİlİyoruz ve hesap bulunamadi diyor lÜtfen yardim nerde sorun var ama emİnİm navİcat kaydedİyor hesap bulunamadi dİyİnce tekrar navİcat gİrdİm bÜtÜn bİlgİler kaydedİlmİŞtİ ama oyuna gİrİnce hesap bulunamadi dİyor herŞeyİ denedİm olmadi yardim pls:(

yapani +rep e boĞcam

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri