HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
arkadaŞlar ben hamachİlİ local server kurdum ve bİ sorun var herŞey tamam ama navİcatta gmhost a kendİ İpİmİ yaziyorum kaydedİyorum ve gmlİst e gm olcak Çarin ismi vs. Bunlarin hepsİnİ kaydedİyorum sw ye start verİorum connet
paraİton out tİme 7 kez alt alta gelİnce oyuna gİrİyorum gmlist kaydettİĞİm id Şİfrede:12345 hepİmİz bİlİyoruz ve hesap bulunamadi diyor lÜtfen yardim nerde sorun var ama emİnİm navİcat kaydedİyor hesap bulunamadi dİyİnce tekrar navİcat gİrdİm bÜtÜn bİlgİler kaydedİlmİŞtİ ama oyuna gİrİnce hesap bulunamadi dİyor herŞeyİ denedİm olmadi yardim pls
paraİton out tİme 7 kez alt alta gelİnce oyuna gİrİyorum gmlist kaydettİĞİm id Şİfrede:12345 hepİmİz bİlİyoruz ve hesap bulunamadi diyor lÜtfen yardim nerde sorun var ama emİnİm navİcat kaydedİyor hesap bulunamadi dİyİnce tekrar navİcat gİrdİm bÜtÜn bİlgİler kaydedİlmİŞtİ ama oyuna gİrİnce hesap bulunamadi dİyor herŞeyİ denedİm olmadi yardim pls
yapani +rep e boĞcam
kardeş önce hesabı oluştur çarı aç sonra gm yap olur belki bi dene
İşte Kardeş Hesap açıLmıyor Navicata Kaydettiğim haLde hesap açıLsa bende yapcam açıLmıyor.!
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)