Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı PVP SERVERİNE BAŞLANGIÇ İTEMLERİ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kysuke0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 293

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar serverda yeni çar açtığımızda item eklebiliyoruz fakat bunun daha basit yolunu bulmak için buraya yazmak istedim direk oyuna başlarken görev penceresi açılır gibi işte savaşçı sura ninja gibi seçenek gelse bi o seçeneklere savaşçı ninja lycan kostum binek ws eklemek istiyoruz yardımcı olacak var mı şimdiden teşekkürler :D

quest/object/notarget/login giriş yap ftpden

give_basic dosyasını masa üstüne al yedegınıde al ..

İçerisinde oyuna başlarken verecegi itemler v.s binekler mevcut ..

ayarlamanı yaptıktan sonra reboot attınmı girişte ekledigin itemler envantere gelır yeni hesapta

Merhaba arkadaşlar serverda yeni çar açtığımızda item eklebiliyoruz fakat bunun daha basit yolunu bulmak için buraya yazmak istedim direk oyuna başlarken görev penceresi açılır gibi işte savaşçı sura ninja gibi seçenek gelse bi o seçeneklere savaşçı ninja lycan kostum binek ws eklemek istiyoruz yardımcı olacak var mı şimdiden teşekkürler :D

Aslında bunu quest olarak job seçiminde ayırmak yerine c++ tabanıyla her karakterin jobuna göre item verdirtmek daha mantıklı olacaktır ve C++ ile eklemeniz durumunda sistemi pek yormayacaktır. C++ ile başlangıç itemi eklemek için şu konuya göz atabilirsiniz :

konuda da belirttiği gibi cmd.cpp komutunu değiştirin yoksa o konudaki komutu yazan aynı itemleri tekrar alabilir :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri