- Konular
- 748
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 2mo 26d
- Reaksiyon Skoru
- 515
- Altın Konu
- 37
- TM Yaşı
- 16 Yıl 12 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 272
- MmoLira
- 2,336
- DevLira
- 12
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba günlerdir dc sorunu yaşandığını gördüm.Ben oyunu aktif olarak oynamadım fakat merak edip araştırayım dedim.
Şimdi arkadaşlar teknik olarak anlatmadan özet geçmeye çalışacağım. NTT game in sunucuları superservers'ta yani radore de barınıyor görünüyor.
Şimdi en basitiyle knight'ın login adresi uslogin.knightonlineworld.com bunun ip karşılığı 46.45.145.2 bu ip birden fazla hat üzerinden yayın sağlıyor.
Bazı bağlantılara Voxility(Avrupa merkezli bir ddos koruma hizmeti) üzerinden erişiliyor yani aslında ben yurtdışındayım test etme şansım olmadı ama vodafone bağlantılar büyük ihtimal bu hat üzerinden dönüyor. Bir diğeri ise turktelekom'un gayrettepe santrelinde ddos filtresinden dönüyor ki bu çoğunluğun dc yediği bağlantı altyapısı.
Bağlantınızın ne olduğunu test etmek için tek yapmanız gereken
Bilgisayarda cmd yi açmak
ardından
tracert 46.45.145.2 yazıp enterlamak bir süre bekledikten sonra turktelekom görürseniz sıkıntılı hatta sahipsiniz demektir Voxility veya [DDOS-FİLTER] ibaresini görürseniz zaten oyunu sorunsuz oynayanlardansınız demektir.
Bunu kendinize ait vpn ile aşabilirsiniz paylaşımlı free vpnleri kullanmayın!...,
Her vpn voxilityden dönmüyor ip yi test etmeniz gerekmekte...
Şimdi arkadaşlar teknik olarak anlatmadan özet geçmeye çalışacağım. NTT game in sunucuları superservers'ta yani radore de barınıyor görünüyor.
Şimdi en basitiyle knight'ın login adresi uslogin.knightonlineworld.com bunun ip karşılığı 46.45.145.2 bu ip birden fazla hat üzerinden yayın sağlıyor.
Bazı bağlantılara Voxility(Avrupa merkezli bir ddos koruma hizmeti) üzerinden erişiliyor yani aslında ben yurtdışındayım test etme şansım olmadı ama vodafone bağlantılar büyük ihtimal bu hat üzerinden dönüyor. Bir diğeri ise turktelekom'un gayrettepe santrelinde ddos filtresinden dönüyor ki bu çoğunluğun dc yediği bağlantı altyapısı.
Bağlantınızın ne olduğunu test etmek için tek yapmanız gereken
Bilgisayarda cmd yi açmak
ardından
tracert 46.45.145.2 yazıp enterlamak bir süre bekledikten sonra turktelekom görürseniz sıkıntılı hatta sahipsiniz demektir Voxility veya [DDOS-FİLTER] ibaresini görürseniz zaten oyunu sorunsuz oynayanlardansınız demektir.
Bunu kendinize ait vpn ile aşabilirsiniz paylaşımlı free vpnleri kullanmayın!...,
Her vpn voxilityden dönmüyor ip yi test etmeniz gerekmekte...
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- ttnet örnek
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- voxility (ddos koruma firması örneği)Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)