emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

Knight DC Sorunu Çözümü!

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan cegk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Merhaba günlerdir dc sorunu yaşandığını gördüm.Ben oyunu aktif olarak oynamadım fakat merak edip araştırayım dedim.
Şimdi arkadaşlar teknik olarak anlatmadan özet geçmeye çalışacağım. NTT game in sunucuları superservers'ta yani radore de barınıyor görünüyor.

Şimdi en basitiyle knight'ın login adresi uslogin.knightonlineworld.com bunun ip karşılığı 46.45.145.2 bu ip birden fazla hat üzerinden yayın sağlıyor.
Bazı bağlantılara Voxility(Avrupa merkezli bir ddos koruma hizmeti) üzerinden erişiliyor yani aslında ben yurtdışındayım test etme şansım olmadı ama vodafone bağlantılar büyük ihtimal bu hat üzerinden dönüyor. Bir diğeri ise turktelekom'un gayrettepe santrelinde ddos filtresinden dönüyor ki bu çoğunluğun dc yediği bağlantı altyapısı.

Bağlantınızın ne olduğunu test etmek için tek yapmanız gereken
Bilgisayarda cmd yi açmak
ardından
tracert 46.45.145.2 yazıp enterlamak bir süre bekledikten sonra turktelekom görürseniz sıkıntılı hatta sahipsiniz demektir Voxility veya [DDOS-FİLTER] ibaresini görürseniz zaten oyunu sorunsuz oynayanlardansınız demektir.

Bunu kendinize ait vpn ile aşabilirsiniz paylaşımlı free vpnleri kullanmayın!...,
Her vpn voxilityden dönmüyor ip yi test etmeniz gerekmekte...


- ttnet örnek
- voxility (ddos koruma firması örneği)
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst