- Katılım
- 13 Ocak 2020
- Konular
- 1,420
- Mesajlar
- 10,003
- Çözüm
- 81
- Online süresi
- 1y 1mo
- Reaksiyon Skoru
- 7,279
- Altın Konu
- 309
- TM Yaşı
- 6 Yıl 4 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 418
- MmoLira
- 6,342
- DevLira
- 15
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Selam arkadaşlar bu gün size Minecraft komutları ve sağladığı avantajlardan bahsetmeye çalışacağım ne gibi faydası var zararları nelerdir bunlardan bahsetmeye çalışacağım. Öncelikle komut kelimesini tanıyalım isterseniz . Komut oyunun bizden istediği süreci hızlandırmak ve kolaylaştırmak için kullanılan bir çeşit hile benzeri yazılımdır. Oyuna emretmek gibide düşünebiliriz bunu aslında. Bu komutları Multiplayer Serverlarda , komut konsolu veya solo oynarken kullanabilirsiniz. Komut konsolunu açmak için klavyenizde bulunan "T" tuşunu kullanabilirsiniz.Orada açılan konsola oyunda bulunan komutları yazabilirsiniz. Hemde arkadaşlarınız ile sohbet içinde kullanabilirsiniz. Komut olarak bir şey yazmak istiyorsak satır başına / koymamız gerekiyor SHİFT+7 basarak oyunda / işareti yapabilirsiniz. / işaretten sonra ne yazarsanız yazın oyun onu kod olarak anlıyor. Oyun komu yazarken Türkçe kelime kabul etmiyor dolayısı ile İngilizce olarak kodları bilmek veya İngilizce'ye hakim olmak gerekiyor. Bu kodlar Minecraft'ın tüm sürümlerini kapsamaktadır. /help yazarakta komutların bazılarına erişebilirsiniz.Oyun güncelleme aldıkça yeni kodlar eklenebilir eski komutlar silinebilir bunu unutmayın arkadaşlar. Kodlar oyunda hile olarak geçmektedir.
Kodları kullanmak için ise yeni dünya yaratırken daha fazla seçeneğe tıklayarak ALLOW CHEATS kısmını ON durumuna getirmemiz gerekiyor yoksa hileler çalışmayacaktır buna dikkat etmeniz gerekiyor. Bazı komutları kolaylık olması adına konu altında paylaşacağım.
Kodları kullanmak için ise yeni dünya yaratırken daha fazla seçeneğe tıklayarak ALLOW CHEATS kısmını ON durumuna getirmemiz gerekiyor yoksa hileler çalışmayacaktır buna dikkat etmeniz gerekiyor. Bazı komutları kolaylık olması adına konu altında paylaşacağım.







