farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Deniz Haritası Araç Çubukları/Menüler

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan ficeone
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 162
Deniz Haritası Araç Çubukları/Menüler

Deniz haritanızda 2 adet ana menüye sahipsiniz.
1- Nesne Yerleştirme Menüsü;
Nesnelerinizi aşağıdaki fotoğrafta gösterildiği gibi size uygun olan herhangi bir şekilde yerleştirebilirsiniz.
[IMG]

2- Aksiyon Menüsü;
Bu menü sizin için koyulmuştur ve bu menüde gösterilen hiç bir şey değiştirilemez.
[IMG]

Aksiyon Ögeleri;
[IMG]
[IMG]

Boş olan her menüye istediğiniz aksiyon ögenizi yerleştirebilirsiniz. Aşağıdaki örnektede gösterildiği gibi aksiyon ögesi menünüzü bu şekilde açabilirsiniz.
[IMG]


Menüye yerleştirmek istediğiniz aksiyon öğesini seçin ve menüye yerleştirdikten sonra '' x '' tuşuna basarak kapatın.

[IMG]


Zıpkınlar;
Aynı şekilde kullanmak istediğiniz zıpkın ya da zıpkınları, zıpkın menüsünü açtıktan sonra ana menüye sürükleyerek boş olan menüyü doldurabilirsiniz. Eğer hepsi doluysa, zıpkını koyduğunuz menüde bir önceki kullandığınız nesne kaybolur. Kısacası yer değişirler.

[IMG]


Daha Fazla Menü Ekleme;
1- Deniz Haritasından '' Seçeneklere '' tıklayınız.
2- Konfigürasyonu Başlat diyin ve ekranınız örgü/kafes şeklini alsın.

[IMG]


Ana menünüzün yanındaki + tuşuna basın ve yeni bir menü açın. Üçüncü bir menüyü açmak içinse yeni açtığınız menünün üzerinde aynı işlemi yaparak açmanız mümkün.

[IMG]


Aşağıda belirttiğimiz komutlara göre nesnelerinizi çok hızlı bir şekilde kullanabilirsiniz.
Menü 1 - Rakamlar
Menü 2 - Alt+Rakamlar
Menü 3 - Ctrl+Alt+Rakamlar

Tuş Atama;
- Deniz Haritanızda '' Seçenekler '' tuşunu tıklayın.
- Üstte çıkan '' Yönlendirme '' tuşuna basın ve önünüze yeni bir sayfa açılacak.
[IMG]

- Gördüğünüz gibi yukarıda tuşlar atanmış durumda. Atanmış bir tuşu değiştirmek için yukarıdaki uygulananın aynısını yapacağız. Mesela Gülle Menüsüne bir tuş atayalım.
- Tuş atamadan önce tuş atamak istediğiniz şeyin üzerine tıkladığınızda sol alt kısımda Yeşil renkte yazılan '' Bir Tuşa Bas '' yazısı ile karşılaşacaksın. Klavyenizden arzu ettiğiniz tuşu atayarak oynamaya devam edebilirsiniz. Biz burada '' K '' harfini atadık.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst