xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Source dosyaları ekleme hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan isoouv
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 238

isoouv

Level 1
Üye
Konular
7
Çözüm
2
Online süresi
11h 55m
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
6 Yıl 8 Ay 29 Gün
Başarım Puanı
32
MmoLira
91
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar merhaba serverimin filesinde source olmadığı için sourceli bir files indirdim.Gamesource-clientsource ve proto adında 3 adet dosya var ve bunları nereye atacağımızı ya da nasıl buildleyeceğimi bilmiyorum ilk serverim mazur görün. Yardımcı olabilecek var mı yazarak ya da tw verebilirim. Teşekkürler...

Client sourceyi hiçbirşeyere atmıyorsun masaüstüne atıcaksın .Visual studio 2013 indirrerek client src build edebilirsin.
ServerSourceyide ftp ye cd /usr/src/ bölümüne atıyorsun Game src build etme videolarını takip ederek sorunsuz şekilde yapabilirsin. basit işlem

Client sourceyi hiçbirşeyere atmıyorsun masaüstüne atıcaksın .Visual studio 2013 indirrerek client src build edebilirsin.
ServerSourceyide ftp ye cd /usr/src/ bölümüne atıyorsun Game src build etme videolarını takip ederek sorunsuz şekilde yapabilirsin. basit işlem
Hocam öncelikle teşekkür ederim cevabınız için. Dediklerinizi anladım uygulayacağım fakat saydıklarınızın dışında bir de "proto" isimli bir klasör mevcut onu nereye atacağımı bilemedim şu anlık o hariç bir sorun kalmadı teşekkürler...

dump protodur o galiba.Pack taraflı işlem yapacağınız zaman item_proto yu kapatmak için kullanılır

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri