raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı Metin2 Pvp Server Kurulumu hk.

enesbey1313

Level 1
Üye
Konular
2
Çözüm
2
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
6 Yıl 2 Ay 23 Gün
Başarım Puanı
20
MmoLira
28
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba yeni indirdiğim dosyalarda source, db,client ten ip çekme gibi şeyler mevcut bunları bir türlü beceremedim rica etsem bir arkadaşım bu konuda bana detaylı bilgi verirmi lütfen.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Merak ettiğin, takıldığın noktaları sorarsan konu altından yardımcı olanlar olacaktır mutlaka. Hemde aynı sorunları yaşayan başkalarıda faydalanabilir
Merhaba yeni indirdiğim dosyalarda source, db,client ten ip çekme gibi şeyler mevcut bunları bir türlü beceremedim rica etsem bir arkadaşım bu konuda bana detaylı bilgi verirmi lütfen.

İletişime geçebilirsiniz benimle

Merak ettiğin, takıldığın noktaları sorarsan konu altından yardımcı olanlar olacaktır mutlaka. Hemde aynı sorunları yaşayan başkalarıda faydalanabilir

Hocalarım simdi clientten çekiyor ip adresi sourcenin neresini duzenleyecegim acaba lütfen artık arastira arastira bir hal oldum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri