- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 10
- TM Yaşı
- 6 Yıl 22 Gün
- MmoLira
- 7
- DevLira
- 3
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar.Uzun zamandır modelleme ve animasyon ile uğraşıyorum ama genellikle modelleme üzerinde duruyorum.Nerden baksanız 2 sene oldu ve artık birşeyler yapmak istiyorum bu işin okulunu okumadığım için her hangi bir yere çalışmak için giremiyorum ama yeterli seviyede olduğumu biliyorum.Çok araştırdım çok didindim öğrenmek için ve başardım ama dediğim gibi iş bulmak için okul şart malesef o yüzden bende bir ekip kurmak istiyorum uzun vadeli kendi işimizi yapacağız tam zamanlı veya değil takım olarak bir oyun yapmak istiyorum ve çevrem olmadığı için sıkışıp kaldım.Eğer aranızda ilgilenen var ise bana ulaşsın ve birşeyler yapmaya başlayalım artık.Eminim başarırız sadece bu konuyu dalgaya almayın okadar sizlerden başka birşey istemiyorum.Kendi çabalarımızla biryerlere gelmeye çalışmak dalga konusu olduğunu düşünüyosan hiç gelme zaten.Her neyse modellemeyle ve yazılım ile uğraşan arkadaşlar bana ulaşsın.! Sağlıcakla kalın.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
- Konular
- 58
- Online süresi
- 1ay 13g
- Reaksiyon Skoru
- 400
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 171
- TM Yaşı
- 9 Yıl 2 Ay 26 Gün
- MmoLira
- 2,083
- DevLira
- 135
Hello, good morning. Do you have discord or any contact?
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 10
- TM Yaşı
- 6 Yıl 22 Gün
- MmoLira
- 7
- DevLira
- 3
Hello, good morning. Do you have discord or any contact?
I updated.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)