Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Modelleme Ve Yazılımcı Takımı

Famedrux

Level 1
Üye
Konular
1
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
Başarım Puanı
10
TM Yaşı
6 Yıl 22 Gün
MmoLira
7
DevLira
3

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar.Uzun zamandır modelleme ve animasyon ile uğraşıyorum ama genellikle modelleme üzerinde duruyorum.Nerden baksanız 2 sene oldu ve artık birşeyler yapmak istiyorum bu işin okulunu okumadığım için her hangi bir yere çalışmak için giremiyorum ama yeterli seviyede olduğumu biliyorum.Çok araştırdım çok didindim öğrenmek için ve başardım ama dediğim gibi iş bulmak için okul şart malesef o yüzden bende bir ekip kurmak istiyorum uzun vadeli kendi işimizi yapacağız tam zamanlı veya değil takım olarak bir oyun yapmak istiyorum ve çevrem olmadığı için sıkışıp kaldım.Eğer aranızda ilgilenen var ise bana ulaşsın ve birşeyler yapmaya başlayalım artık.Eminim başarırız sadece bu konuyu dalgaya almayın okadar sizlerden başka birşey istemiyorum.Kendi çabalarımızla biryerlere gelmeye çalışmak dalga konusu olduğunu düşünüyosan hiç gelme zaten.Her neyse modellemeyle ve yazılım ile uğraşan arkadaşlar bana ulaşsın.! Sağlıcakla kalın.

Son düzenleme:
Hello, good morning. Do you have discord or any contact?

wdwdw.png

tam gaz devam işinde başarılar dilerim güzel insan :)

Düşünce güzel, istek yeteri kadar var. Başarılar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri