Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar navicatta sorunsuz şekilde işlemlerimi yaparken eve alt yapı olmadıgı için uydu internet hizmeti veren bi firmadan internet hizmeti aldım bu çanaklı antenli olanlardan fakat navicatta telefon internetimle ve vodafone ev internetimle sorunsuz çalışırken bu yeni aldıgım internetle navicata giriş yapamıyorum şifre doğru putty filezilla giriyor sorun yok ama sadece bu yeni aldıgım internete geçince kesinlikle bağlanamıyorum diğer telefon interneti ile sorunsuz giriş yapıyorum sorun nedir internette ve forumda cevap bulamadım
hata b
u tekrar edeyim kısaca telefon interneti ve vodafone ev interneti ile sorunsuz girebiliyorum bu uydu interneti mavinet turuncu net gibi firmaların kurdugu internet ile giremiyorum dns port ayarı falanmı yapılıcak bilen varmı bu muhabbeti pc yi formatladım yine fayda etmedi
ayrıca şifren yanlış şuraya şunu localhosta bunu gibi boş cevaplar veremezseniz sevinirim.
hata b
ayrıca şifren yanlış şuraya şunu localhosta bunu gibi boş cevaplar veremezseniz sevinirim.
Son düzenleme: