InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı FİLES KURULUM YARDIMMMM..!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ulssylmz06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 333

ulssylmz06

Level 1
Üye
Konular
2
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
6 Yıl 2 Ay 23 Gün
Başarım Puanı
17
MmoLira
25
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ÖNCELİKLER MERHABA MT2 FİLES KURULUMU VS SRC BUİLD ETMEK GİBİ KONULARDA BİR ÖGRETMENE İHTİYACIM VAR

BU İŞLERİ ÖGRENMEK KENDİMİ GELİŞTİRMEK İSTOYURUM

ÖNCELİKLE SAGLAM HATASIZ BİR FİLES ÖNERE BİLİRMİSİNİZ ONU KURMAK SADECE SOURCE ETMEYİ GÖSTERİCEK BİR ÖGRETMEN ARKADAŞA İHTİACIM

ŞİMDİDEN ALLAH RAZI OLSUN

İLETİŞİM SKY :ULSSYLMZ06@HOTMAİL.COM

ÖNCELİKLER MERHABA MT2 FİLES KURULUMU VS SRC BUİLD ETMEK GİBİ KONULARDA BİR ÖGRETMENE İHTİYACIM VAR

ÖNCELİKLE SAGLAM HATASIZ BİR FİLES ÖNERE BİLİRMİSİNİZ ONU KURMAK SADECE SOURCE ETMEYİ GÖSTERİCEK BİR ÖGRETMEN ARKADAŞA İHTİACIM

Forum üzerinde ücretsiz paylaşılan filesleri kullanabilirsiniz fakat sağlam hatasız bir files bulabilmeniz mümkün değil.
Eğer bu işlere başlamakta ve öğrenmekte ciddiyseniz öncelikle sistem eklenmemiş boş bir alt yapı files kullanmanızı ve bunun üzerinden çalışmanızı tavsiye ederim. Source build konularıda forumda mevcuttur. Anlamadığınız noktalarda bana özel mesaj atarsanız elimden geldikçe yardımcı olurum.

Kurulum ve diğer işlemlerinizde yaşadığınız sorunları konu olarak dile getirdiğinizde yardımcı olurum. Öğretmenlik konusunda kısa bir süre öncesine kadar bunu yapıyordum fakat artık yapmıyorum.

Forum üzerinde ücretsiz paylaşılan filesleri kullanabilirsiniz fakat sağlam hatasız bir files bulabilmeniz mümkün değil.
Eğer bu işlere başlamakta ve öğrenmekte ciddiyseniz öncelikle sistem eklenmemiş boş bir alt yapı files kullanmanızı ve bunun üzerinden çalışmanızı tavsiye ederim. Source build konularıda forumda mevcuttur. Anlamadığınız noktalarda bana özel mesaj atarsanız elimden geldikçe yardımcı olurum.

cok teşekkür ederim

Kurulum ve diğer işlemlerinizde yaşadığınız sorunları konu olarak dile getirdiğinizde yardımcı olurum. Öğretmenlik konusunda kısa bir süre öncesine kadar bunu yapıyordum fakat artık yapmıyorum.

hosting adlıgım bir bir sunucu var ordan ugraşıyorum bu freesbed ve vb programları kullanmakta zorluk cekiyorum araştırdım yanlız herkes farklı bir şekilde yapmakta

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri