HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar ödemesini 3 aylık yaptığım serverin lag ve oyunun kapanıp açılması sorunu için siteden ticket attım. Dönüş yapmadıklarında ise tekrar ticket atarak talebimi söyledim. Hiçbirine dönüş yapmadılar. Bir gün sonrasında ise dedim kendim araştırıp çözeyim, bir baktım ki siteden kullanıcı adım şifrem silinmiş. Açtıkları server kapatılmış. Oyunun sitesi kapatılmış. Sanki hiç bir şey olmamış gibi davranmaya çalışıyor bu dolandırıcılar. Size fatura ödememle gelen otomatik mailleri ve sipariş teslim mailinin resmini atacağım. Bunlara kanmayın. Maillerde serverin 3 aylık alındığını ve ödemenin yapılıp serveri teslim alış tarihi bellidir. Özel hayatın gizliliği sebebi ile soyismimi ve server şifresini gizledim. Resimlerde onun harici hiç bir oynama yoktur. Bu dolandırıcılara tekrar tekrar söylüyorum kanmayın.

![Invoice-7802[672].jpg Invoice-7802[672].jpg](https://dosya.turkmmo.com/2020/03/6004_11ba8d003d4618626c88b5ab29de1067_thumb.jpg)
Şikayet onaylandı.
Alışveriş yapmadan önce firma hakkında detaylı araştırma yapmanızı tavsiye ederim.
Alışveriş yapmadan önce firma hakkında detaylı araştırma yapmanızı tavsiye ederim.
https://www.paytr.com/
Buraya girip iletişim bölümün den ödeme yaptığınız bilgileri iletin, devamın da hizmet alamadığınızı engellendiğinizi belirtin. Bir ihtimal paranızı kurtarabilirsiniz yeni olduğu için belki.
Bilginiz olsun.
Ayrıca anlamadığım şey şu, forumda şikayet bölümünü resmen bu firma kapatmış. Kimse okumuyor ama şikayet konusuna gelince direk burada şikayet konusu açılıyor. Buda ayrı bir problem. Böyle yaptığınız sürece böyle insanlar sizleri dolandırmaya devam ederler, geçmiş olsun.
Buraya girip iletişim bölümün den ödeme yaptığınız bilgileri iletin, devamın da hizmet alamadığınızı engellendiğinizi belirtin. Bir ihtimal paranızı kurtarabilirsiniz yeni olduğu için belki.
Bilginiz olsun.
Ayrıca anlamadığım şey şu, forumda şikayet bölümünü resmen bu firma kapatmış. Kimse okumuyor ama şikayet konusuna gelince direk burada şikayet konusu açılıyor. Buda ayrı bir problem. Böyle yaptığınız sürece böyle insanlar sizleri dolandırmaya devam ederler, geçmiş olsun.