- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 5 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 53
- MmoLira
- 12
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Selamun Aleyküm
biliyorsunuz ki ülkemizde bulunan Covit-19 virüsü insanları evlerinde kalmaya zorluyor artık insanlar korkuyor vaklar çoğaldı ölüler çoğaldı inşallah tez zamanda düzelir.
Benim forum üyelerinden ricam mağlum okullar kapalı dışarı çıkamıyoruz eğlenmek için arkadaşlar arasında metin2 oynamak yani demek istediğim kendi bilgisayarımızdan metin2 serveri kurup 5-10 kişi ile oynamak artık kaç arkadaşınız var ise bana 10 kişilik server bile yeter forum üyelerinden isteğim şudur metin2 server kurulumu için bir konu açmak baştan sona herkesin kolayla yapabileceği bir konu olması dosyaları hazır ücretsiz server internette bir kaç video var ama çalış çalışmadığı bilinmiyor o yüzden bu forumda öyle bir konu açılırsa illaki destek sağlanır gereken teşekkürü alır diye düşünüyorum sizden ricam budur anlatabildiysem ne güzel vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkürler
biliyorsunuz ki ülkemizde bulunan Covit-19 virüsü insanları evlerinde kalmaya zorluyor artık insanlar korkuyor vaklar çoğaldı ölüler çoğaldı inşallah tez zamanda düzelir.
Benim forum üyelerinden ricam mağlum okullar kapalı dışarı çıkamıyoruz eğlenmek için arkadaşlar arasında metin2 oynamak yani demek istediğim kendi bilgisayarımızdan metin2 serveri kurup 5-10 kişi ile oynamak artık kaç arkadaşınız var ise bana 10 kişilik server bile yeter forum üyelerinden isteğim şudur metin2 server kurulumu için bir konu açmak baştan sona herkesin kolayla yapabileceği bir konu olması dosyaları hazır ücretsiz server internette bir kaç video var ama çalış çalışmadığı bilinmiyor o yüzden bu forumda öyle bir konu açılırsa illaki destek sağlanır gereken teşekkürü alır diye düşünüyorum sizden ricam budur anlatabildiysem ne güzel vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkürler
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Kendi bilgisayarınızı sanallaştırıp herkesin girebilmesini sağlamak için sabit ip'ye ihtiyacınız var ve bilgisayarınızın + sanal makina uygulamasının hiç kapanmaması gerekiyor ki kapanırsa diğer kişiler oyuna giremezYukarda arkadaşın dediği gibi verin 20 30 lira takılın aranızda.
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 2 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 7
- MmoLira
- 6
- DevLira
- 0
İzlediğin videolar hiç kolay değil ver 1 siteye 25 30 lira açtır sunucu hiç uğraşma vaktini harcadığına değmez ben yeni açtım istersen gel
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 5 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 53
- MmoLira
- 12
- DevLira
- 0
discord var mı konuşalımİzlediğin videolar hiç kolay değil ver 1 siteye 25 30 lira açtır sunucu hiç uğraşma vaktini harcadığına değmez ben yeni açtım istersen gel
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)