ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

[C++] skill color 2020-06-23

indirmek için izniniz yok

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Sistemde çok fazla hata vardı düzelttik bir şekilde compile ettik iyi kötü test sunucusunda biraz test ettik.
1.5k online aktif bir oyunumda test edeyim dedim pazarların yoğun olduğu köylerde oyundan çıkarsanız giriş sırasında oyundan atıyor yani hiç bir şekilde pazarların çok olduğu haritalara çıkış yapmanız yada oyundan düşmeniz durumunda giriş yapamıyorsunuz.
Aynı zamanda ch2'ye geçtiniz diyelim 1.köy'de tekrar ch1'e geçemiyorsunuz oyun açılır gibi oluyor login ekranına atıyor.

Sorunu daha fixleyemedim. Fixleyen olursa benimle paylaşırsa sevinirim :)

Sistemde çok fazla hata vardı düzelttik bir şekilde compile ettik iyi kötü test sunucusunda biraz test ettik.
1.5k online aktif bir oyunumda test edeyim dedim pazarların yoğun olduğu köylerde oyundan çıkarsanız giriş sırasında oyundan atıyor yani hiç bir şekilde pazarların çok olduğu haritalara çıkış yapmanız yada oyundan düşmeniz durumunda giriş yapamıyorsunuz.
Aynı zamanda ch2'ye geçtiniz diyelim 1.köy'de tekrar ch1'e geçemiyorsunuz oyun açılır gibi oluyor login ekranına atıyor.

Sorunu daha fixleyemedim. Fixleyen olursa benimle paylaşırsa sevinirim :)

pazar olayını bilmiyorum aktif sunucuda test etmedim herhangi bir syserr varsa atın bakalım hep birlikte ama sistemde cok fazla hata vardı compile ettik derken ben bir hata goremedim yani birseyleri duzeltecem diye bozmus olabilirmisiniz ?

pazar olayını bilmiyorum aktif sunucuda test etmedim herhangi bir syserr varsa atın bakalım hep birlikte ama sistemde cok fazla hata vardı compile ettik derken ben bir hata goremedim yani birseyleri duzeltecem diye bozmus olabilirmisiniz ?

Sanmıyorum düzenlediğim yerlerden bir tanesi şurası,

/// 1.
// Search
Set(HEADER_CG_STATE_CHECKER, sizeof(BYTE), "ServerStateCheck", false);

// Add below
#ifdef __SKILL_COLOR_SYSTEM__
Set(HEADER_CG_SKILL_COLOR, sizeof(TPacketCGSkillColor), "ChangeSkillColor", true);
#endif

Buradaki true false olması lazım yanlışım varsa düzeltin

Sanmıyorum düzenlediğim yerlerden bir tanesi şurası,

/// 1.
// Search
Set(HEADER_CG_STATE_CHECKER, sizeof(BYTE), "ServerStateCheck", false);

// Add below
#ifdef __SKILL_COLOR_SYSTEM__
Set(HEADER_CG_SKILL_COLOR, sizeof(TPacketCGSkillColor), "ChangeSkillColor", true);
#endif

Buradaki true false olması lazım yanlışım varsa düzeltin

Hayır, bende true bunu nie false yaptın ki ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri