Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Server a eklenti (plugin) eklemek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dogusl35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

dogusl35

Level 1
Üye
Konular
1
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 10 Ay 5 Gün
Başarım Puanı
26
MmoLira
4
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba,
Server kurmayı uzun zamandır istiyordum ve kurdum sonunda fakat kiraladığım sunucudaki metin2 de k envanter veya uzaktan npc gibi eklentiler yok. Bunları eklemek istediğimi söyledim ve cevap olarak internetten araştırın veya 150 tl özel dosya ayarlıyoruz dediler. Sağ olsunlar çok güzel kazıklandık. Neyse sadede geliyim. Elimde k envanterin dosyaları var bunları nereye atıcam? Lütfen yardım edin...

Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
Merhaba,
Server kurmayı uzun zamandır istiyordum ve kurdum sonunda fakat kiraladığım sunucudaki metin2 de k envanter veya uzaktan npc gibi eklentiler yok. Bunları eklemek istediğimi söyledim ve cevap olarak internetten araştırın veya 150 tl özel dosya ayarlıyoruz dediler. Sağ olsunlar çok güzel kazıklandık. Neyse sadede geliyim. Elimde k envanterin dosyaları var bunları nereye atıcam? Lütfen yardım edin...
Hizmeti aldığınız yer size source dosyalarını temin ederse eklemeleri biz yaparız. Source dosyaları kullandığınız sunucuda kurulu olan files'in açık kaynak kodlarının barındırı dosyalardır. "Kazdıklandık" konusuna gelecek olursak, mağdur olduğunuzu düşünüyorsanız forumun Metin2 VDS Dedicated Şikayetleri bölümünde...
bu geliştirmeleri sana ancak kiraladığın yer yapabilir, eğer elinde panel yoksa bunu yapman ne yazıkki mümkün değil dostum, yaparız ederiz diyenlerede inanma, hizmet aldığın yere gitmen en doğrusu

Merhaba,

Bilişimin filesini mi kullanıyorsunuz ? Eğer öyleyse ve onlardan ücretli olarak source almadıysanız k envanterini kuramazsınız. Eğer onlar bunu ücret karşılığında kurmayı kabul ediyorlarsa sadece onlar kurabilir.

Bilişimin filesini mi kullanıyorsunuz ? Eğer öyleyse ve onlardan ücretli olarak source almadıysanız k envanterini kuramazsınız. Eğer onlar bunu ücret karşılığında kurmayı kabul ediyorlarsa sadece onlar kurabilir.
evet bilişimden kurduk. bir daha da kurmayız onlardan zaten. cevap için teşekkür ederim

bu geliştirmeleri sana ancak kiraladığın yer yapabilir, eğer elinde panel yoksa bunu yapman ne yazıkki mümkün değil dostum, yaparız ederiz diyenlerede inanma, hizmet aldığın yere gitmen en doğrusu
bana internetten araştırın dediklerinde zaten bişey bulamayacağımı biliyorlardı o zaman. cevap için teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri