emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Hikaye Ekle

Cevaplandı İtem ekli olmasına rağmen elde edilemiyor

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Merhaba, forumda paylaşılan ## ERİC BLOODAXE ## ALTYAPI SERVER FİLES (OFFLINE SHOP) ## adlı files üzerinde düzenlemeler yapıyorum. Simya sistemi sorunlu bir files ve sorunları büyük oranda çözdüm. Ancak bir sorun var ki beni deli ediyor. Efsanevi oniks kusursuz bir türlü elde edilemiyor. Kod ile çağırınca 'bu vnum ile item bulunamadı' şeklinde uyarı veriyor ancak locale, db ve navicatta item ekli. Diğer tüm kusursuzlar gelirken efsanevi oniks kusursuzu oyunda yokmuş gibi görünüyor. Yardımcı olur musunuz?

Çözüm
Hocam simya düşmez. Cor Draconis dediğimiz bir item var birnevi sandık gibi düşünebilirsin bunu. Cor'lar açılarak simya gelir.
Simyaların sınıf ve saflık gibi derece tarzı şeyleri vardır.

Sınıf olarak : İşlenmemiş > Yontulmamış > Ender > Antika > Efsanevi > Mitsi
Saflık olarak : Mat > Parlak > Tertemiz > Mükemmel > Kusursuz

Cor'lar açılarak tabikide işlenmemiş olarak gelir. 2 işlenmemiş üste atılır 1 yontulmamıs elde edilir. 2 yontulmamıs üste atılır 1 ender elde edilir. Bu şekilde mitsiye kadar gider. Mitsiye geldiğimizde 2 Mitsi üste atılır 1 Mitsi Parlak elde edilir. Simyadaki temel amaç Mitsi-Kusursuz elde etmektir. Tabi 5-5 efsunlu bir şekilde.

Simyalı bir files indirip birkaç denemeyle çok rahat çözersin durumun ne...
Merhaba, forumda paylaşılan ## ERİC BLOODAXE ## ALTYAPI SERVER FİLES (OFFLINE SHOP) ## adlı files üzerinde düzenlemeler yapıyorum. Simya sistemi sorunlu bir files ve sorunları büyük oranda çözdüm. Ancak bir sorun var ki beni deli ediyor. Efsanevi oniks kusursuz bir türlü elde edilemiyor. Kod ile çağırınca 'bu vnum ile item bulunamadı' şeklinde uyarı veriyor ancak locale, db ve navicatta item ekli. Diğer tüm kusursuzlar gelirken efsanevi oniks kusursuzu oyunda yokmuş gibi görünüyor. Yardımcı olur musunuz?
İtemin kodu neydi veya nerden çıkıyor birde ben bakayım

Okumadınız sanırım. Efsanevi ejderha oniksinin kusursuzu gelmiyor.
Bu filesta kodu 164400
Okudumda ben simyadan en ufak anlamam:
Screenshot_1.jpg

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri