Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Files Kurma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DemirhanReis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 532

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar , bir bilişim firmasından denemeleik sunucu satın aldım files kurmak istiyorum yardımcı olabilecek varmı ?

Çözüm
Öncelik le sunucuyu sadece files kurmak içinmi aldın yani zaten files kurulu sunucular satılıyor ama sen Ben kendi filesimi kuracağım diyorsan yine sunucu kiralamana gerek yoktu kendi bilgisayarına forumda bulabileceğin bir files bedava kurup istediğini yapabilirdin sen tam olarak ne istiyorsun şimdi onu bi anlayalım ve hiç bir şey bilmiyorsan bi tık uğraştırıcı olacaktır bence. Yinede acemiliğini kendi bilgisayarına sanal sunucu kurup başlamanı tavsiye ederim bunular ilgili videolar da bulabilirsin anahtar kelime olarak 'Virtual Box Metin2 server kurma' 'Metin2 Freebds' Bunlarla başla
Src build etmek basit cd /usr/src/ bölümüne game srcni atıyorsun putty login olduktan sonra cd /usr/src/Source/game/src
ardından gmake clean gmake dep ve gmake -j20 çekerek build işlemine başlıyorsun Client srcyi build etmek en basiti Visual studiyo indirerek Build edebilirsin.. Yani sadece :) bir kurulum yazısı okuman yeterli olacaktır :)

Src build etmek basit cd /usr/src/ bölümüne game srcni atıyorsun putty login olduktan sonra cd /usr/src/Source/game/src
ardından gmake clean gmake dep ve gmake -j20 çekerek build işlemine başlıyorsun Client srcyi build etmek en basiti Visual studiyo indirerek Build edebilirsin.. Yani sadece :) bir kurulum yazısı okuman yeterli olacaktır :)
Dünden beri filesi kurmaya calısıyorum dosyaları indirdim , aynı zamanda programlama öğrencisiyim ilk sınıf c# diliyle öğrenmeye başladım visual studio hazırdı ancak yani paylaştığınız fileste fazladan birkac dosya var eskiden böyle kurulumlar yapmıyordum . İp'yi src icinden düzenleyeceksiniz diye not gördüm " client.sln " dosyasını acıyorum ici boş geliyor gerekli program indirilik ..

Ayriyetten
--libstdc++.so
--MakePack

Bunların kurulumunuda bilmiyorum malesef :/

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri