Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Metin 2 Server Başlangıç Exp Oranı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan woldemor41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

woldemor41

Level 1
Üye
Konular
3
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 10 Ay 16 Gün
Başarım Puanı
41
MmoLira
17
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Selam, Yıllardır metin2 oynarım ancak daha ilk kez server açtım pvp. ayarlamalarını yapıyorum ve filezilla üzerinden başlangıçta kasılma item düşme oranlarını nasıl ayarlarım emek server açıyorum bu konuda bana yardımcı olabilecek var mı? GM olarak serverde yer alabilir.

Arkadaşlar Selam, Yıllardır metin2 oynarım ancak daha ilk kez server açtım pvp. ayarlamalarını yapıyorum ve filezilla üzerinden başlangıçta kasılma item düşme oranlarını nasıl ayarlarım emek server açıyorum bu konuda bana yardımcı olabilecek var mı? GM olarak serverde yer alabilir.
/turkey/quest/objcet/notarget give_basic den başlangıç level ve başlangıç itemlerini ayarlıyabilirsiniz.
Ftp turkey dizininde mob drop item.txt den oyun içi slotlardan boslardan metinlerden düşecekleri ayarlıyabilirsiniz.

Navicattan player/mob_proto'dan mob explerini ve ne kadar altın atabiliceğini ayarlayabilirsin.

/turkey/quest/objcet/notarget give_basic den başlangıç level ve başlangıç itemlerini ayarlıyabilirsiniz.
Ftp turkey dizininde mob drop item.txt den oyun içi slotlardan boslardan metinlerden düşecekleri ayarlıyabilirsiniz.
Hocam Sağolasın, Birde bu metin düşmüyor serverde onu nasıl halledebilirim. Yani mesela vadiye metin oranını arttırmak falan

Hocam Sağolasın, Birde bu metin düşmüyor serverde onu nasıl halledebilirim. Yani mesela vadiye metin oranını arttırmak falan

Ftp'den map klasörüne girin. Google'ye metin2 map ftp isimleri yazarsanız hangi klasörün hangi map olduğunu farkedeceksiniz.
Girdiğiniz map klasörlerinde ki stone.txt dosyasından metin sayısını yeni kordinatlar ekleyerek arttırabilirsiniz ve düşme sürelerini ayarlayabilirsiniz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri