mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Taş ekleme sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan baris97855
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba herkese.Zırha veya silaha hiçbir şekilde taş eklenmiyor k envanterinden sürüklediğim zaman böyle safra oluşuyor evet diyincede eklenmiyor hiçbirşey olmuyor herhangi bir syserr yok

Files forumdaki escelipse filesi yeni k envanterinden sonra böyle oldu normalde taşda sürüklenmiyordu onu hallettim ama taş eklenmesini halledemedim

BİDE REBOOT SONRASI K ENVANTERİNDEKİ TÜM İTEMLER NORMAL ENVANTERE GELİYOR BUNA NE YAPABİLİRİM? BUNUDA CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM SALICAM FİLESİ YOKSA ŞİMDİDEN BAYA Bİ PATLAK VERMEYE BAŞLADI

Son düzenleme:
Merhaba herkese.Zırha veya silaha hiçbir şekilde taş eklenmiyor k envanterinden sürüklediğim zaman böyle safra oluşuyor evet diyincede eklenmiyor hiçbirşey olmuyor herhangi bir syserr yok

Files forumdaki escelipse filesi yeni k envanterinden sonra böyle oldu normalde taşda sürüklenmiyordu onu hallettim ama taş eklenmesini halledemedim

BİDE REBOOT SONRASI K ENVANTERİNDEKİ TÜM İTEMLER NORMAL ENVANTERE GELİYOR BUNA NE YAPABİLİRİM? BUNUDA CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM SALICAM FİLESİ YOKSA ŞİMDİDEN BAYA Bİ PATLAK VERMEYE BAŞLADI

Hazır filesleri öner miyorum sorunsuz olan hiç yok fakat dilerseniz k envanterini zimbo files kodlarından kıyaslayarak düzeltebilirsiniz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri