- Konular
- 1,625
- Online süresi
- 7ay 63682s
- Reaksiyon Skoru
- 9,248
- Altın Konu
- 377
- Başarım Puanı
- 426
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 27 Gün
- MmoLira
- 51,142
- DevLira
- 74
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Dünyanın her yerine yayılan Korona virüsü salgını ülkemize de giriş yaptı.
Her geçen gün vaka sayımız katlanarak artıyor. Virüs'ün bilinen yayılma yolu solunum sistemidir.
Virüsü taşıyan bir insanla aynı ortamda bulunmanız, elinizi, ağzınıza, burnunuza veya gözünüze götürmeniz hastalığın size bulaşmasına sebep olacaktır.
Bu hastalıktan korunmanız için yapmanız gereken tek şey ise evinizde kalmanız. Maske takmanıza, eldiven giymenize yada spor yapmanıza gerek yok. Tek yapmanız gereken şey evde kalmak. Evinizde kalmanız virüsün size bulaşmasını ve başkalarına bulaştırmanızı engelleyecektir. Evinizde kalarak kendinizi ve diğer insanları koruyabilirsiniz.
Bu oyunumuzda farkındalık yaratmak amacıyla sizden evinizde geçirdiğiniz her gün için bu konuya yorum atmanızı istiyorum.
Vaktinizi ne yaparak geçirdiğinizi anlatabilirsiniz.
Evinde kalarak virüsün yayılmasına engel olan insanların yorumlarını da beğenerek destek olmayı unutmayın.
Katılımınız için teşekkürler.
Her geçen gün vaka sayımız katlanarak artıyor. Virüs'ün bilinen yayılma yolu solunum sistemidir.
Virüsü taşıyan bir insanla aynı ortamda bulunmanız, elinizi, ağzınıza, burnunuza veya gözünüze götürmeniz hastalığın size bulaşmasına sebep olacaktır.
Bu hastalıktan korunmanız için yapmanız gereken tek şey ise evinizde kalmanız. Maske takmanıza, eldiven giymenize yada spor yapmanıza gerek yok. Tek yapmanız gereken şey evde kalmak. Evinizde kalmanız virüsün size bulaşmasını ve başkalarına bulaştırmanızı engelleyecektir. Evinizde kalarak kendinizi ve diğer insanları koruyabilirsiniz.
Bu oyunumuzda farkındalık yaratmak amacıyla sizden evinizde geçirdiğiniz her gün için bu konuya yorum atmanızı istiyorum.
Vaktinizi ne yaparak geçirdiğinizi anlatabilirsiniz.
Evinde kalarak virüsün yayılmasına engel olan insanların yorumlarını da beğenerek destek olmayı unutmayın.
Katılımınız için teşekkürler.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Bu günü @Eric Bloodaxe ile ofiste gecirdim
- Konular
- 32
- Online süresi
- 2g 41116s
- Reaksiyon Skoru
- 10
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 83
- TM Yaşı
- 7 Yıl 3 Ay 5 Gün
- MmoLira
- 347
- DevLira
- 9
vallahi çok alıştım ya evde durmaya ama bir o kadar da dışarı çıkmayı özledim.. inşallah kısa sürede çözüme kavuşur ve herkes normal hayatına döner...
- Konular
- 166
- Online süresi
- 2ay 12g
- Reaksiyon Skoru
- 1,191
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 259
- TM Yaşı
- 9 Yıl 4 Ay 3 Gün