- Konular
- 32
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 2d 11h
- Reaksiyon Skoru
- 10
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 5 Ay
- Başarım Puanı
- 83
- MmoLira
- 347
- DevLira
- 9
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ARKADAŞLAR turkmmo@gmail.com ADRESİNE MAİL ATARAK REKLAM HAKKINDA BİLGİ ALMAK İSTEDİM, BANA ÜCRETLERİ VB. YOLLADILAR, BEN DE BU SABAH ZİRAAT BANKASI HESAPLARINA 150 TL ATARAK REKLAMIMI SABİT KONULARA TAŞIMALARINI İSTEDİM ARADAN ZAMAN GEÇİNCE FORUMDA KONU AÇTIM VE ÖĞRENDİM Kİ HAFTASONLARI ÇALIŞMIYORLARMIŞ. BANA BUNU REKLAM BİLGİLERİ MAİLİNDE SÖYLEMEDİLER VE BENİM OYUNUM YARIN AÇILIYOR PARAYI DA GÖNDERDİM NE YAPMAM LAZIM ŞİMDİ? YETKİLİ BİRİSİ BENİMLE İLETİŞİME GEÇERSE KENDİSİNE DEKONTU GÖNDEREBİLİRİM LÜTFEN BİR AN ÖNCE SABİT KONU AÇMAMI SAĞLAYIN. MAĞDURUM!!!!!!!
- Konular
- 2,051
- Çözüm
- 236
- Online süresi
- 6mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 4,086
- Altın Konu
- 74
- TM Yaşı
- 8 Yıl 9 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 392
- MmoLira
- 334
- DevLira
- 0
Merhaba, Spam şeklinde lütfen konu açmayınız konunuz kapatıldı. Aksi takdirde cezai işlem alabilirsiniz.
forum.turkmmo.com
Bu konunuzda gerekli cevaplar iletiliyor size.
Cevaplanmadı - REKLAMIM ONAYLANMIYOR
SAYIN MODERATÖRLER, AROGAN2METİN@GMAİL.COM HESABIMLA SİZLERE MAİL ATIP ÖDEMİŞ OLDUĞUM MİKTARIN DEKONTUNU YOLLAMIŞ BULUNMAKTAYIM, FAKAT HALA BİR DÖNÜŞ SAĞLAMADINIZ, OYUNUM YARIN AÇILACAK, BU YÜZDEN REKLAMIMIN BİR AN ÖNCE SABİT KONULAR BÖLÜMÜNE TAŞINMASINI TALEP EDİYORUM.
Bu konunuzda gerekli cevaplar iletiliyor size.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...