bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Source Build Etmelik Freebsd Sürümü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan footbal43
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

footbal43

Level 4
TM Üye
Üye
Konular
105
Çözüm
11
Online süresi
19d 9h
Reaksiyon Skoru
19
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 1 Ay 18 Gün
Başarım Puanı
151
MmoLira
1,338
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba,
Game ve Db build etmelik Freebsd sürümü lazım 9.2 değilde 11.2 sürümü ile soruce build edebilirmiyim merak ettim?
11.2 sürümü ile build gerçekleşebiliyorsa kurulumu hakkında bilgisi olan varmı?
Yardımcı olursanız sevinirim...:)

İstediğin bir freebsd sürümü indir atıyorum şuan ben 11.3 ile 12.0 kullanıyorum genel olarak şifresiz olurlar giriş yaptıktan sonra bsdconfıg yazarak bsd ekranını açın root password dan şifrenizi oluşturun ana menüye gelin tekrar altta startup filan yazar oraya girin sshd filan var ftp gibi yazılar mevcut onladı aktif etmen lazım şuan tam isimleri aklımda değil akşam yine tam isimlerini yazarım yüm işlemleri kaydederek çıkıp reboot atın pkg install gcc48 sürümünüz farklı ise kendi filesinizin gcc sürümünü kurun pkg install makadepend isimini yanlış yazmış olabilirim pkg install gmake birde mysql kurmanız build için yeterli olacaktır tabi extern de güncelleme yapmanız gerekebilir duruma göre mysql kurulumu forumda mevcut herşeyiyle anlatılıyor liblerinide atmanız gerekebilir duruma göre

tabii ki de olur. şahsen ben 12.1 kullanıyorum. amd64 ve i386 da build edilebiliyor. amd64 de 32 bit modda build etmeniz veya filesi 64 bit olarak build etmeniz gerekecek. i386 kullanırsanız 32 bit de yani günümüzde ki çoğu files in build edildiği gibi build edersiniz.

not : gcc49 kurmak için portmaster(veya portmap idi tam hatırlamıyorum) kullanmanız gerekir.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri