- Konular
- 13
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 3h 7m
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 79
- DevLira
- 6
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Uzun zaman sonra bu yorumunu farketmiş bulunmaktayımYinen bir üyenin kalbi kırıldı. neyse ben kaçar kardeşim baybay![]()
Uzun zaman sonra bu yorumunu farketmiş bulunmaktayım ama malesef günümüz sorunu insanımızın okuduğunu anlamama sorunu var bak ben orada ne yazmışım backend işlemleri bana aittir ama sana şimdi ben freelancer ne demek onu anlatmak zorunda kalacağım.Sen boş bir tasarımı alırsın ama çalışmaz o tasarımı ayağa kaldıran kişi benim. Anladın mı şimdi dostum ?https://w3layouts.com/games-center-a-games-category-flat-bootstrap-responsive-web-template/ => ORJİNALİ
http://www.iscream.tech/ : Sizin tasarımınız
Anlıyorum sizi hocam. Özgüvenli bir içerik veya site paylaşırken kaynak kodlarından orjinal temanın adına dair herşeyi kaldırında merakla inceleyen olursa başkasının teması olduğunu anlamasın
Ha bide kodladığın admin paneli
FlatLab - Flat & Responsive Bootstrap Admin Template
thevectorlab.net
- Konular
- 72
- Çözüm
- 18
- Online süresi
- 9mo 18h
- Reaksiyon Skoru
- 1,336
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 269
- MmoLira
- 2,461
- DevLira
- 44
Yalnız o kişi o tasarımı yapıp o ve kodlamayı yapan insan.Uzun zaman sonra bu yorumunu farketmiş bulunmaktayım
Uzun zaman sonra bu yorumunu farketmiş bulunmaktayım ama malesef günümüz sorunu insanımızın okuduğunu anlamama sorunu var bak ben orada ne yazmışım backend işlemleri bana aittir ama sana şimdi ben freelancer ne demek onu anlatmak zorunda kalacağım.Sen boş bir tasarımı alırsın ama çalışmaz o tasarımı ayağa kaldıran kişi benim. Anladın mı şimdi dostum ?

- Konular
- 13
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 3h 7m
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 79
- DevLira
- 6
Bak şimdi dostum web yazılım iki kısıma ayrılır frontand ve backend . Frontend tasarım işlemlerini yapan insanlardır , backend ise arka plandaki işlemleri yapan insanlardır. Yani backend olmadan sen bir mail gönderemezsin yada sitedeki herhangi hiç bir fonksiyon çalışmaz . O backend işlemlerini ben yapmaktayım sana daha nasıl anlatabilirim ?Yalnız o kişi o tasarımı yapıp o ve kodlamayı yapan insan.![]()
- Konular
- 72
- Çözüm
- 18
- Online süresi
- 9mo 18h
- Reaksiyon Skoru
- 1,336
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 269
- MmoLira
- 2,461
- DevLira
- 44
Bak şimdi dostum web yazılım iki kısıma ayrılır frontand ve backend . Frontend tasarım işlemlerini yapan insanlardır , backend ise arka plandaki işlemleri yapan insanlardır. Yani backend olmadan sen bir mail gönderemezsin yada sitedeki herhangi hiç bir fonksiyon çalışmaz . O backend işlemlerini ben yapmaktayım sana daha nasıl anlatabilirim ?
Anlıyorum... yorum farklılıklarına bak...Uzun zaman sonra bu yorumunu farketmiş bulunmaktayım
Uzun zaman sonra bu yorumunu farketmiş bulunmaktayım ama malesef günümüz sorunu insanımızın okuduğunu anlamama sorunu var bak ben orada ne yazmışım backend işlemleri bana aittir ama sana şimdi ben freelancer ne demek onu anlatmak zorunda kalacağım.Sen boş bir tasarımı alırsın ama çalışmaz o tasarımı ayağa kaldıran kişi benim. Anladın mı şimdi dostum ?
- Konular
- 72
- Çözüm
- 18
- Online süresi
- 9mo 18h
- Reaksiyon Skoru
- 1,336
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 269
- MmoLira
- 2,461
- DevLira
- 44
" Loncalara Admin Panelli Web Sitesi Yapmaktayım. Şuana kadar bir çok web sitesi yapmış bulunmaktayım.Hepside bana özgüdür.Başkaları gibi çalıp yapmamaktayım. " şu yazdığın nedir peki dostum?
alembora12
alembora12