- Konular
- 13
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 3h 7m
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 79
- DevLira
- 6
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Backend işlemlerinden bahsetmekteyim cümleleri kesip kesip almazsanız bir sonraki cümleden ne demek istediğimi alayacaksanız." Loncalara Admin Panelli Web Sitesi Yapmaktayım. Şuana kadar bir çok web sitesi yapmış bulunmaktayım.Hepside bana özgüdür.Başkaları gibi çalıp yapmamaktayım. " şu yazdığın nedir peki dostum?
alembora12
- Konular
- 13
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 3h 7m
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 79
- DevLira
- 6
Backend işlemlerinden bahsetmekteyim cümleleri kesip kesip almazsanız bir sonraki cümleden ne demek istediğimi alayacaksanız." Loncalara Admin Panelli Web Sitesi Yapmaktayım. Şuana kadar bir çok web sitesi yapmış bulunmaktayım.Hepside bana özgüdür.Başkaları gibi çalıp yapmamaktayım. " şu yazdığın nedir peki dostum?
alembora12
Hayatınızda kaç tane web sitesi yaptınız ? Sizin mantığınızla 3 aydır backend işlemleriyle uğraştığım TMURHUB projeside çalıntı o zaman. Onunda tasarımlarını porto'dan aldım ? Oda mı çalıntı oluyor ? Emeğe saygılı olun." Loncalara Admin Panelli Web Sitesi Yapmaktayım. Şuana kadar bir çok web sitesi yapmış bulunmaktayım.Hepside bana özgüdür.Başkaları gibi çalıp yapmamaktayım. " şu yazdığın nedir peki dostum?
alembora12
- Konular
- 72
- Çözüm
- 18
- Online süresi
- 9mo 18h
- Reaksiyon Skoru
- 1,336
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 269
- MmoLira
- 2,446
- DevLira
- 44
Ben yaptığın işi sormuyorum şu yazdığın için bir açıklama sormuşum hepsi bu. Admin panelini sıfırdan kodladığınızı bizzat kendiniz yazmışsınızBackend işlemlerinden bahsetmekteyim cümleleri kesip kesip almazsanız bir sonraki cümleden ne demek istediğimi alayacaksanız.
ve admin panelinden görüntüler diyip admin panelini paylaşmısınız ben admin paneli için konuşuyorum tekrar ediyorum admin paneli için
- Konular
- 88
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 14d 4h
- Reaksiyon Skoru
- 182
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 8 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 164
- MmoLira
- 3,324
- DevLira
- 9
Ben yaptığın işi sormuyorum şu yazdığın için bir açıklama sormuşum hepsi bu. Admin panelini sıfırdan kodladığınızı bizzat kendiniz yazmışsınız
ve admin panelinden görüntüler diyip admin panelini paylaşmısınız ben admin paneli için konuşuyorum tekrar ediyorum admin paneli için
Ekli dosyayı görüntüle 25668
Açılın ben heykırım. Alembora kardeşimiz kodır @Razuning kanka lütfen.