BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Loncalara web sitesi yapılır

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alembora12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

" Loncalara Admin Panelli Web Sitesi Yapmaktayım. Şuana kadar bir çok web sitesi yapmış bulunmaktayım.Hepside bana özgüdür.Başkaları gibi çalıp yapmamaktayım. " şu yazdığın nedir peki dostum?
alembora12
Backend işlemlerinden bahsetmekteyim cümleleri kesip kesip almazsanız bir sonraki cümleden ne demek istediğimi alayacaksanız.

" Loncalara Admin Panelli Web Sitesi Yapmaktayım. Şuana kadar bir çok web sitesi yapmış bulunmaktayım.Hepside bana özgüdür.Başkaları gibi çalıp yapmamaktayım. " şu yazdığın nedir peki dostum?
alembora12
Backend işlemlerinden bahsetmekteyim cümleleri kesip kesip almazsanız bir sonraki cümleden ne demek istediğimi alayacaksanız.

alembora12
Hayatınızda kaç tane web sitesi yaptınız ? Sizin mantığınızla 3 aydır backend işlemleriyle uğraştığım TMURHUB projeside çalıntı o zaman. Onunda tasarımlarını porto'dan aldım ? Oda mı çalıntı oluyor ? Emeğe saygılı olun.

Razuning size daha fazla cevap verip vaktimi harcamayacağım. Yarın bir web sitesi yaptırdığınızda herhangi bir kurumsal firmaya gitmediğiniz sürece freelancer çalışan bir insana gittiğinizde anlarsınız ne demek istediğimi. İyi günler dilerim

Ben yaptığın işi sormuyorum şu yazdığın için bir açıklama sormuşum hepsi bu. Admin panelini sıfırdan kodladığınızı bizzat kendiniz yazmışsınız
ve admin panelinden görüntüler diyip admin panelini paylaşmısınız ben admin paneli için konuşuyorum tekrar ediyorum admin paneli için

1594543479110.png

Ben yaptığın işi sormuyorum şu yazdığın için bir açıklama sormuşum hepsi bu. Admin panelini sıfırdan kodladığınızı bizzat kendiniz yazmışsınız
ve admin panelinden görüntüler diyip admin panelini paylaşmısınız ben admin paneli için konuşuyorum tekrar ediyorum admin paneli için

Ekli dosyayı görüntüle 25668

Açılın ben heykırım. Alembora kardeşimiz kodır @Razuning kanka lütfen.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri