Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Pvp server bütçesi ne kadar olmalı ?

aydoganye

Level 1
Üye
Konular
7
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
Başarım Puanı
17
TM Yaşı
6 Yıl 1 Ay 2 Gün
MmoLira
17
DevLira
3

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar ben Yunus Emre biz yaz İçin profesyonel düzeyde bir oyun kuracağız Eski bir oyun olmasına rağmen ilkleri yaşatmak istiyoruz mesela oyuncularımızla buluşma düzenleme planlarımız var. Girişi ücretli büyük çaplı lonca ligi kurmayı planlıyoruz hedeflerimizi gerçekleştirebilirsek ödül 30bin TL civarında olacak oyunun iç yapısı zor olacak. Oyunumuz bu tarzda olacak şimdi gelelim asıl konuya biz bir ekip oluşturduk oyunumuz İçin avukatımız bile var ama daha önce büyük çaplı bir işe girmedik ben sizlere şunu soruyorum 10 bin TL lik bir reklam ile oyunumuzu ne kadar kişiye iletebiliriz ve ne kadar oyuncu gelir ? Bununla alakalı maalesef pek bir fikrimiz yok bu bütçeyi göz önüne alarak ve oyunun yeni fikirleriyle beraber adminlerin hiç bir pvp de olmayan ilgisi alakasıyla ve belki de Türkiye’nin en kurumsal yapısıyla kaç oyuncu ile başlarız bunu merak ediyoruz. Tahminleriniz için şimdiden çok teşekkür ederiz.

10k reklam yeterli olur, tabi reklam yapmasını biliyorsan fakat bu hile koruması host sunucu files site paneli vs gibi şeylerinin sağlam olduğunu var sayarsak 10k ile güzel bir kitle elde edebilirsin bu tamamen kullanabilmene bağlı

10k reklam yeterli olur, tabi reklam yapmasını biliyorsan fakat bu hile koruması host sunucu files site paneli vs gibi şeylerinin sağlam olduğunu var sayarsak 10k ile güzel bir kitle elde edebilirsin bu tamamen kullanabilmene bağlı
Dostum, yorumun İçin teşekkürler yeterli olduğunu söylemen bizim için önemliydi. Reklam çeşitliliğimiz fazla olacak SMS Google YouTube gibi reklamlar dışında bir çok yer ile anlaşacağız o konuda iyi iş çıkaracağımızı düşünüyorum. Hile konusu da bir hile korumamız olacak ama yine hileler olacaktır burada da oyun İçin adminler devreye girecek oyunda 24 saat vardiyalı gm olacak hilenin kullanıldığı yerler vs belli hepimiz biliyoruz pek göz açtırmayız teşekkürler.

Dostum, yorumun İçin teşekkürler yeterli olduğunu söylemen bizim için önemliydi. Reklam çeşitliliğimiz fazla olacak SMS Google YouTube gibi reklamlar dışında bir çok yer ile anlaşacağız o konuda iyi iş çıkaracağımızı düşünüyorum. Hile konusu da bir hile korumamız olacak ama yine hileler olacaktır burada da oyun İçin adminler devreye girecek oyunda 24 saat vardiyalı gm olacak hilenin kullanıldığı yerler vs belli hepimiz biliyoruz pek göz açtırmayız teşekkürler.
hepsinden önemlisi alt yapı, alt yapınız sağlam olsun oyuncu olur reklam yapılır

Bütçeyi doğru kullanabilirsen yeterli bir bütçe

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri