ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı ARINDIRMA PANELI ICIN YARDIM

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan texsas2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 207

texsas2

Level 1
Üye
Konular
3
Online süresi
7m 58s
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
6 Yıl 3 Ay 29 Gün
Başarım Puanı
22
MmoLira
38
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

herhangı bır boş npcye arındırma panelı yaptım cupesi questı hersı tam fakat panel acılıyor hersey gorunuyor hangı ıteme ne ıstedıgı falan kutucuga ıtem koyamıyorum sürüklüyorum koyulmuyor şimdiden tesekkurler konu yanlıs yerdeyse özur dılerım

Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
herhangı bır boş npcye arındırma panelı yaptım cupesi questı hersı tam fakat panel acılıyor hersey gorunuyor hangı ıteme ne ıstedıgı falan kutucuga ıtem koyamıyorum sürüklüyorum koyulmuyor şimdiden tesekkurler konu yanlıs yerdeyse özur dılerım
İtem sürükleyip bıraktıktan sonra koymuyor ise oyun klasöründe bulunan syser.txt klasörünü kontrol edip buraya düşebilirmisiniz daha sağlıklı yardıma labilirsiniz.
İtem sürükleyip bıraktıktan sonra koymuyor ise oyun klasöründe bulunan syser.txt klasörünü kontrol edip buraya düşebilirmisiniz daha sağlıklı yardıma labilirsiniz.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri