Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

War Thunder Cambera Uçağı ilk izlenimlerim

chengdu

그리움의 그림자
Turkmmo Discord Nitro Booster
Co Admin
Dergi Editörü
Turnuva
Yarışma
Paylaşım
Konular
1,420
Çözüm
81
Online süresi
1y 1mo
Reaksiyon Skoru
7,317
Altın Konu
309
Başarım Puanı
418
MmoLira
6,503
DevLira
15
Ticaret - 100%
1   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Selam arkadaşlar bu gün sizlere War thunder'da cambera uçağının püf noktalarından bahsetmeye çalışacağım bu konuda. Öncelikle bu uçağı almam biraz uzun sürdü bu oyunn en güçlü uçaklarından biri.Öncelikle bu uçak Birleşik Krallık Teknoloji ağacında bulunur.İlk izlenimlerde Cambera uçağı oyunda benim bir anda em sevdiğim uçağı oldu benim için bomba yükü biraz düştü ama uçağın mermi kapasitesi aynı 2 bin adet berlsini 7.3 tabi bütün jetlerle karşılaşabilecek durumda oldukça hızlı bir uçak. Radarı devre dışı bırakmanız tavsiyemdir Cambera biraz ağır bir uçak olduğu için kontrolü biraz daha kolay bunun yanı sıra uçuş dinamiği bir hayli güzel ingiliz uçaklarında kanat kırmakta bir hayli kolay bunun yanı sıra ivmelenmeyi kontrol altına almanız bir hayli önemli.. Jetlerin çoğu iniş sırasında hafif hızlanırlar bu özelliği iyi kontrol etmeniz gerek 2600 metre yükselik bana göre ideal bu uçakla ser yükseliş yapamazsınız dikine dalış daha iyi olacaktır. Sert yükseliş yapamazsınız. Piste inerken 300 mil hızı tercih edebilirsiniz.

420px-GarageImage_Canberra_B_I_Mk_6.jpg

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri